slepy Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 tak ją posadziłeś?? tak była ale troszkę ja dzwigłem:wink: ale na Vag chyba go przyglebie jeszcze troszkę
wolantt Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 lampy założone... A foto gdzie? Lepiej się teraz prezentuje? Piotrek a jak myślisz... Jest i foto angielskie czy eu? Oczywiście, że angliki... ale Valeo ma ten plus, że w lampie jest bajer do przestawiania na eu to po pierwsze... Po drugie, szukałem, szukałem i wpadłem na pomysł taki, że jeśli ktoś wystawia na allegro aukcje z całym autem na części to pewnie lampy też ma na sprzedaż... i się nie myliłem, podzwoniłem, popytałem, i znalazłem... koleś miał lampy, jedna była spoko, a druga miała urwane zaczepy, ale kosz pospawania to 20 zł, i teraz najlepsze: cena lamp 250 z przesyłką także dobry dil siadł... a tak na marginesie mam ringi do sprzedania jakby ktoś chciał
LOKO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 lampy założone... A foto gdzie? Lepiej się teraz prezentuje? Piotrek a jak myślisz... Jest i foto angielskie czy eu? Oczywiście, że angliki... ale Valeo ma ten plus, że w lampie jest bajer do przestawiania na eu to po pierwsze... Po drugie, szukałem, szukałem i wpadłem na pomysł taki, że jeśli ktoś wystawia na allegro aukcje z całym autem na części to pewnie lampy też ma na sprzedaż... i się nie myliłem, podzwoniłem, popytałem, i znalazłem... koleś miał lampy, jedna była spoko, a druga miała urwane zaczepy, ale kosz pospawania to 20 zł, i teraz najlepsze: cena lamp 250 z przesyłką także dobry dil siadł... a tak na marginesie mam ringi do sprzedania jakby ktoś chciał No to nie powiem zrobiłeś dobry interes Co tam Pany z rana?
LOKO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Nie macie jak sprawdzić średnicę oryginalnych końcówek w 2.8 bo auta nie mam pod ręką a końcówki chce nabyć...
Mike_G_A4 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Cisza alw obserwuja ostro, LOKO nie mam etki narazie
LOKO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 kuwa Jaką Ty masz średnicę końcówek? Ja myślę nad czymś takim: KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2363288851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko oczywiście musiałbym spawnąć...
LOKO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Zamówiłem juz podobne do tych wyżej - taki standardzik jak większość w B5 Założyłbym większe kominy ale dokładka mogłaby nie puścić a poza tym dźwięk pasiłoby żeby też jakiś wtedy był a u mnie....cisza
Mike_G_A4 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 końcówką dźwieku nie zrobisz zakładaj od rs4 cały układ i u Ciebie to zrobi robotę
LOKO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Mike to to ja wiem A RSowy wydech to trochę inne rejony cenowe...
Mike_G_A4 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 no to tak jak chcesz za 20 zł tunnigować auto to trzeba ściemę robić
LOKO Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Za jakie 20?! prawie 50 z przesyłką Poza tym tuning? - to bardzo szerokie pojęcie
jarek_ns Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Nie ważne ile wyda kasy na tuning. Ważne żeby z sensem. Można wywalić kasę i otrzymać coś takiego EKONOMICZNY SUPER AUDIK DOINWESTOWANY 200KM 11LPG (2358097674) - motoAllegro
wolantt Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Nie ważne ile wyda kasy na tuning. Ważne żeby z sensem. Można wywalić kasę i otrzymać coś takiego EKONOMICZNY SUPER AUDIK DOINWESTOWANY 200KM 11LPG (2358097674) - motoAllegro no comment!!!
Mike_G_A4 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Pchnąc ze skarpy - tylko po to bym to coś kupił
Rekomendowane odpowiedzi