ryba85 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 gdzie i po ile kupowałes folie?
jarek_ns Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Michał czarny mat. Carbon już jest oklepany. Albo zielony mat US Army. Sent from my iPhone using Tapatalk
jarek_ns Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wejdź na stronę GT Magazyn w ostatnim numerze jest szary golf gti z ciekawymi akcentami. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mike_G_A4 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Carbon mi pasuje i mam gdzieś że jest oklepany i tak u mnie takiego auta nie ma, a folie jak chcecie to dam wam link do aukcji folia jest spoko moze to nie 3M ale tez ma kanaliki powietrzne i dobrze się klei, narazie na niedziele bedzie maska i dach a potem sukcesywnie będę leciał całość.
siara Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Brat ma Hondę Civic w macie i wygląda zajjj Tak wyglądała w trakcie ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- Jak zostały Ci jakieś niepotrzebne ścinki to weź w niedzielę
jarek_ns Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Grzesiek a co ma brat pod maską w hondzie? Sent from my iPhone using Tapatalk
jarek_ns Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Fajne auto. Michał jak nabierzesz wprawy to może moja walniesz w czarny mat. Bo drażni mnie ten granatowy. Sent from my iPhone using Tapatalk
siara Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wszystko fajnie ale utrzymać mat w czystości....
Mike_G_A4 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 no zobaczymy, ale wiesz że to bedzie kosztowało !! ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- Siara no narazie wszystko się wykorzystuje ale jak cos bede miał to Ci napewno przywioze
jarek_ns Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 no zobaczymy, ale wiesz że to bedzie kosztowało !!---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- Siara no narazie wszystko się wykorzystuje ale jak cos bede miał to Ci napewno przywioze Ojtam ojtam. Jakoś sie rozliczymy. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mike_G_A4 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Normalnie HARAKIRI by było, druga HIROSZIMA !!
LOKO Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mike Jarek tym razem dobrze kmini Ja bym dała maskę, dach i lusterka (łącznie w wewnętrznym+dekory czy co to tam jest w A3) w carbonie a reszta w czarny mat albo mat taki militarny podobny do podkładówki zielonawy popiel Do tego felga w carbon i ciemna lekko szyba i jest Tylko wtedy lampy przednie też musiałbyś ściemnić wewnątrz
jarek_ns Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Piotrek obrotomierz naprawiony czy sam się naprawił?
LOKO Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie naprawiony... Drugiego dnia wrócił na chwile do życia ale później z powrotem to samo... Kumpla wczoraj nie było w domu więc nawet nie miałem go jak do VAGa podpiąć - może dzisiaj się uda A co jeśli to te całe "zimne luty"? Da się coś z tym zrobić?
jarek_ns Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Trzeba będzie rozebrać i podgrzać luty. Sent from my iPhone using Tapatalk
LOKO Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zobaczymy czy ruszy pod VAGiem bo jeśli tak to będzie większy problem bo nawet nie wiem gdzie szukać wtedy przyczyny... Na forum szukałem to znalazłem kilka różnych powodów
Rekomendowane odpowiedzi