Mike_G_A4 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A to w limanowej zdjęcie ? Co oni tam nawet parkingów nie mają ?
LOKO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mike Infiniti zakupione a Jeep zostaje w rodzinie Powiem wam że to Infiniti rzeczywiście robi wrażenie ale dopiero na żywo...jest tak zayyebiście niepraktyczne i piękne
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A podpytałeś go o tego jeepa jak to się ma na codzień
LOKO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Gadałem z bratem bo jego nie było i szczerze to jakoś bardziej skupiony byłem na tym FX...
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No spoko rozumiem Fx przyciąga uwagę tym swoim dziwnym wyglądem, a to w ogóle jest jakies dziecko nissana ?
LOKO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No i tu mnie masz - to jest Nissssssan... tylko taki bardziej hamerykański
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 no widzisz Nissan Nissan i jak to brzmi ?
LOKO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 To brzmi Infiniti - ekskluzywnie przecież Ty sobie Q5 kup i będzie spokój
Cris Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Łukasz jechałeś koło mojego bloku.:polew: są parkingi.
siara Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mike, jak to mówią....... Życzymy szybkiego powrotu do Audi ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Ale jazda...... Jechała znajoma w stronę Krk i zatrzymała się na drodze bo leżał konar. Zatrzymała się, odsunęła przeszkodę i pojechała dalej... Nagle za nią Tir coś trąbi i dojeżdża do zderzaka..... Zatrzymała się dopiero za stacji, bo się bała stanąć na pustej drodze. Okazało się, jak stanęła, że jakiś gość wyskoczył od niej z tylnego siedzenia i uciekł.... Kolo w tirze widział wszystko i między czasie zadzwonił na pały. Znaleźli u niej na siedzeniu stalową linkę już przygotowaną..... Masakra....
siara Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No raczej.... A tu chłopaczek pomagał fachowcowi w wywożeniu płytek na 2 piętro i zgniotło głowę.... Sądeczanin - Twój Nowy Sącz - ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- Od ręki w NS Oferta - Audi R8 - Oferta prywatna Kontakt bezpośredni do właściciela: tel.: 888-777-787 lub 412-412-100 Parametry: ABS ASR Kontrola trakcji Wspomaga albo Audi S8 BOSE, PDC, NAVI MMI, OKAZJA !!! (2519648898) - motoAllegro
siara Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zacne serducho A drugą Czikitę już ktoś chyba kupił, bo widziałem ją przed chwilą na KN
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zacne serducho A drugą Czikitę już ktoś chyba kupił, bo widziałem ją przed chwilą na KN no to Ciekawie na spotach bedzie:grin:
Cris Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zacne serducho A drugą Czikitę już ktoś chyba kupił, bo widziałem ją przed chwilą na KN no to Ciekawie na spotach bedzie:grin: :facepalm:
siara Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 :hi:coś nam forum ostatnio nie domaga.... pewnie dlatego spoty mniej liczne...
dixon_ns Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 :hi:A na spocie byłem ja, Wolantt, Ryba , Adam i koleś z a3 klubu
Rekomendowane odpowiedzi