Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh na razie z 18 wyleczyłem się na jakiś czas po tych MAM 18 co miałem:kwasny:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie chce się bawić w wysyłki szukam kupca na miejscu a jak nie znajde to na allegro mam inne 18 na oku

Opublikowano

A co tam masz na oku?

Ja raczej teraz coś mniejszego chcę chyba że coś zawirusuje silnik i te moje 16 też chyba pójdą na wiosnę w świat

Opublikowano

Aha:naughty:

A tak w ogóle to gdzie dzisiaj spot? Sandecja?

Opublikowano

Ja dopiero wróciłem ze szkolenia także nie będzie mnie na spocie...myślę że może będę na nastepnym

Opublikowano
:smutas:
Opublikowano

i jak po spocie??ja dziś auto do mechanika odstawiłem.kto leci do bukowiny w tym roku??

Opublikowano

Ktoś chce foty ? :kox:

Opublikowano

dawaj te foty a nie pytaj, Dixon kojarzysz niebieskiego passata 1.8T na blachach SRB ?

Opublikowano

Michał gdzieś w okolicach Korzennej/Niecwi passata chyba na takich właśnie blachach zglebionego kiedyś widziałem ale nie jestem pewien czy to ten sam co Ty myślisz. Ten co ja widziałem nie wiem czy kojarzysz stał kiedyś pod domem na Niecwi co mają mercedesa 190 (w201) takiego na glebie czerwonego raz na spocie jak staliśmy pod MM to śmignął przez parking a passat dokładnie to nie wiem kogo jest

Opublikowano

Dixon miałem z nim spotkanie wczoraj i ma tam trochę w tym passacie powqurwiałem go na początki od Łęki do Korzennej a potem w korzennej odpuściłem i mijał mnie przy 60 km/h a potem to już poszedł do przodu musi miec grzebanego tego paska

Opublikowano

Tak myślałem że gdzieś go przetestowałeś na drodze że o nim piszesz Ja na razie co go widziałem to zawsze stojącego:grin:

Opublikowano

alosza Panowie. sorry za tak długą nie obecnosc ale urodzila mi sie piekna córa :)

co do tego passata Michale na tablicach sbe to tam juz mocno zgrzebany jest motorek :) gosc z Mostek tak rece wkladal ...

Opublikowano

No wiem że zgrzebany bo dawał nieźle sobie radę ;) GRATULUJĘ CÓRECZKI :grin:

Opublikowano

Ja również gratuluję :hi: