Opublikowano 3 Marca 201313 l kamilpolakiewicz jak podniesiesz cały przód i masz ściski do sprężyn to godzine i sie robi przód, gorzej z tyłem no i co masz za fotele do sprzedania bo ja potrzebuje do mojej nie zjedzony... LOKO kupiłes? myślałem że zadzwonisz jak coś
Opublikowano 3 Marca 201313 l Autor crisu ja jak patrze natwoje teksty ostatnio to zaczynam sie zastanawiac czy sie żenic.:grin:ty nawet nie masz czasu pełnego zdania napisac.:grin: kiedy jedziemy na jakies ryby?
Opublikowano 3 Marca 201313 l Witam Szlachte z Sadeczyzny Jeszcze czuje babelki po tym pierd....winie...:/
Opublikowano 3 Marca 201313 l crisu ja jak patrze natwoje teksty ostatnio to zaczynam sie zastanawiac czy sie żenic.:grin:ty nawet nie masz czasu pełnego zdania napisac.:grin:kiedy jedziemy na jakies ryby? :polew: zapłaciłeś już??będziesz dziś na spocie??
Opublikowano 3 Marca 201313 l Ramki to u Jarko w Kraku jak chcesz Chyba że Ci ktoś na spocie swoje odsprzeda
Opublikowano 3 Marca 201313 l No trochę to trwa, ale jaka radość jak towar dotrze Ja w końcu polarek dostałem (od października) ---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ---------- Michał, będziesz dzisiaj? Może weźmiesz mi folię?
Opublikowano 3 Marca 201313 l wpadaj na spota. ---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- może ktoś nowy dziś się zjawi.nie liczę siebie.:polew:
Opublikowano 3 Marca 201313 l no ja właśnie raczej się nie pojawie, ale siara nie martw się folia na Ciebie czeka ty też bądź cierpliwy
Opublikowano 3 Marca 201313 l Autor nie maktos pozyczyc jakiegos modemu do internetu?najlepiej z blueconnect i z wyjsciem na antene zewnetrzna.