Mike_G_A4 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 dopiero wyglądu nabiorą jak je założe ładnie się wypełni wnęka
slepy Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 dopiero wyglądu nabiorą jak je założe ładnie się wypełni wnęka no bedzie ładnie:wink:
łysy90 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Mi też te felgi się podobają, założysz niedługo to na pewno będzie efekt konkretny
Mike_G_A4 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 chorowałem na nie ze 2 lata i w końcu udało się kupić
wolantt Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Wolant nowe springi zabijają już 3 razy wyleciałem z drogi w tym tygodniu a nigdy mi się to nie zdarzało Ze niby na serii lepiej sie jeździ ??? Mike felgi super widziałem na żywo
ryba85 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Wolant nowe springi zabijają już 3 razy wyleciałem z drogi w tym tygodniu a nigdy mi się to nie zdarzało Ze niby na serii lepiej sie jeździ ??? Mike felgi super widziałem na żywo a mówiłem Kamil wez te amory odemnie.ale przyczepnosc na pewno masz leprza teraz.w zakrety lepiej sie wchodzi.
Mike_G_A4 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 kamil może to raczej sprawa kierowcy nie bierz tego do siebie ale dziadek co mnie na moto uczył jak mu marudziłem na MIŃSKA to zawsze mi powtarzał MASZYNA GWIZDA TYLKO KIEROWCA piz*a
Cris Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Michał super jest. Kamil bez obrazy ale im niżej tym lepsza przyczepność.
djszaman Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 jakbys sprzedawał zawias to bym był chętny
CZIKITA Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Pany no jest genialnie do momentu aż nie wbije 5 biegu i nie zacznę nieść się bokiem i jak już postawie tak konkretnie to tył robi co chce i bączek od razu nie idzie ogarnąć kontry masakrycznie szybko trzeba to zrobić a ja lubiłem latać bokami a teraz się nie da albo przyhamowujesz i jedziesz jak po szynach albo lecisz w drzewo zmienię opony i spuszczę powietrze zobaczymy czy się poprawi dodatkowo doleje płyny do wspomagania bo mi ciut wyciekło i to może jest całe halo a jak to nic nie da to niestety będzie wychodzić na to że nie mam umiejętności na taki setup zawieszenia
ryba85 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 po co ty chcesz spuszczac powietrze z opon.ty chyba chcesz rozje... to auto.apropo to gdzie ty jezdzisz na 5 biegu ze ci dupe wyrzuca?bo chyba nie po naszych drogach?a toru to raczej tu nigdzie nie ma. ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- tomasz.gti co tam u ciebie?dogadałes sie z panami w brzesku?
CZIKITA Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Ja mam dobite do 3 barów a ponoć jak za twarde to się nie trzymają drogi a 5 bieg mam pod kinem w starym a na 6 śmigam do domu przed biedronką jak już wspomniałem jeżdżę szybciej niż przeciętny kierowca Sądecczyzny
LOKO Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Kamil że jeszcze nikogo nie zabiles to cud! Ale wszystko przed nami ... Bez urazy...
CZIKITA Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 He he spokojnie pany ustawie to zawieszenie tak żebym je ogarniał jak kiedyś i będzie super bezpiecznie
ryba85 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 to ja juz przez mostki nie jezdze.
CZIKITA Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Spokojnie w Mostkach to już zaczynam hamować
PABLO Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Dokończ ten projekt i wio na lotnisko Bemowo na 1/4 mili :kox: Szkoda że tam nie ma zakrętów
Rekomendowane odpowiedzi