Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MŁODY-AUDI nas na poczatku w Tarnowie bylo 4.. :naughty:

Wczoraj juz 7 + goscie.. :)

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ale nas na 1 bylo tez 4 ale teraz 2 poszla do AKP a jeden siedzi na wyspach :P[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 21:37 _________________________________________________wiec moze nie bylo nas duzo.. ale bylo fajnie:D:D

1c9618a86e2a9873m.jpg 93b66645b9f0ee9fm.jpg b77aaca0390a3252m.jpg

Opublikowano

Panowie moze jakiś szybki mini spocik w Wtorek ?? Najprawdopodobniej bede w Wtorek w Nowym Saczu od 12-stej do 17-stej wiec jak coś to mozemy sie spotkac :naughty:[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 23:26 _________________________________________________MŁODY-AUDI dzięki za szybkiego spota pod Media :gwizdanie:

Twoja furka naprawde ciekawe wyglada z tym przednim zderzaczkiem :th:

Opublikowano

Panowie moze jakiś szybki mini spocik w Wtorek ?? Najprawdopodobniej bede w Wtorek w Nowym Saczu od 12-stej do 17-stej wiec jak coś to mozemy sie spotkac :naughty:[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 23:26 _________________________________________________MŁODY-AUDI dzięki za szybkiego spota pod Media :gwizdanie:

Twoja furka naprawde ciekawe wyglada z tym przednim zderzaczkiem :th:

:notworthy: Dzięk że wpadłes :th: Teraz moja kolej do KR :th:

Opublikowano

no i jak zwykle wszystko mnie omija :wallbash: no ale w kraku tez sie pojawie:D : jest Kraków, jest zabawa, jest zabawa bo jest sacz:D:D

Opublikowano

no i jak zwykle wszystko mnie omija :wallbash: no ale w kraku tez sie pojawie:D : jest Kraków, jest zabawa, jest zabawa bo jest sacz:D:D

zapraszamy :kox:

Opublikowano

"Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć"

o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th:

tego życzę wszystkim klubowiczom

a także tradycyjnie

Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...

Opublikowano

Dziękujemy za życzenia :notworthy: i wzajemnie Wesołych Świąt :audi:

Opublikowano

Panowie z KNS w Niedziele o 15 stej robimy zbiórke bo jest organizowany duuzy spot , zostalismy zaproszeni przez VW GOLF-y wiec jedziemy :) wpiszcie sie u Nas na liste w Krakowie , pozdrowionka :th:

Opublikowano

Nowy Sącz się bawił w KRK dzis :kox: podziękowania dla chłopaków z krakowa (za kiębachę po terminie tysz :sick3: too :sick3: special for TRZENIU :th: :polew: )

A TU FOTA DLA TYCH KTORYCH NIE BYŁO :kwasny:

729e7fc2737d0fa6.jpg

TAKIE MODY WPROWADZA CUBER :tongue4::wink4:

aha maku dzięki że zjadłes kiebachę po terminie :polew:

Opublikowano

a co Wyście myśleli? że tak pierwsze spotkanie i odrazu dostaniecie świeżą kiełbasę? :naughty::decayed:

Opublikowano

ja to bym sie bardzo chetnie przejechal ale mnie nie bedzie;/ moze nastepnym razem

Opublikowano

ja to bym sie bardzo chetnie przejechal ale mnie nie bedzie;/ moze nastepnym razem

siema Maku kooope lat :naughty:

Opublikowano

faktycznie kooope;) ... ogolnie przychylam sie do tego zeby wesele wygladalo tak jak opisaliscie;)... pewnie mlody ma jeszcze kielbaski.. chyba ze juz wszystkie zjadl :polew: jak by cos jest taki jeden co wie gdzie i jak kupic..

Opublikowano

faktycznie kooope;) ... ogolnie przychylam sie do tego zeby wesele wygladalo tak jak opisaliscie;)... pewnie mlody ma jeszcze kielbaski.. chyba ze juz wszystkie zjadl :polew: jak by cos jest taki jeden co wie gdzie i jak kupic..

Nie mam kiebasek ale mam Twoje CB tak że uwazaj co piszesz bo zaraz je na allegro znajdziesz :polew:

Opublikowano

Młody do jak , kiedy cos organizujesz w NS ? No moze nad jeziorkiem :naughty: weekend Majowy czy cus....Krak by przyjechal z miła chęcią :th:

Opublikowano

jasne zawsze wszystko jak mnie nie ma :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Młody do jak , kiedy cos organizujesz w NS ? No moze nad jeziorkiem :naughty: weekend Majowy czy cus....Krak by przyjechal z miła chęcią :th:

jasne zawsze wszystko jak mnie nie ma :wallbash: :wallbash:

To moze czerwiec maku ma przyjechac na pare dni :th: wtedy zrobimy weekend nad jeziorkiem.

Opublikowano

To moze czerwiec maku ma przyjechac na pare dni :th: wtedy zrobimy weekend nad jeziorkiem.

:th:

Opublikowano

Krak by przyjechal z miła chęcią :th:

a może nie tylko Krak :naughty: