Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: cos te gorlicekie a4 bardzo awaryjne :polew:
  • Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki panowie za spocika, sorki że dzis tak króciutko choć z telefonem i tak lipa bo i tak nie naprawiony bo na odkręcenie 4 śrubek trzeba więcej niz pół godziny a za 25 minut zamykają więc nie opłaci im sie zaczynać wiec lepiej było zostać dłużej na spocie :kwasny: no ale byle do nastepnego :naughty::decayed:

Opublikowano

Swoja nieobecność mogę jedynie usprawiedliwić tym iż zakupiłem od qwertego lampy przednie i tym sposobem zostalo mi 70 pln do 10 a w robocie trzeba coś jeść ;/

Sory Panowie

Opublikowano
  • Autor

kupił lampy. :polew: :polew: :polew: wymówki chłopaków mnie rozwalaja.no ale cóz teraz sie bedzie prezentowac z lampami od qwertego. :good:

bronek zapewne nie miał obuwia letniego.

a uuri :mysli:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 21:24_________________________________________________golf II golf III cos tu w kulki lecisz michał?

Opublikowano

kupił lampy. :polew: :polew: :polew: wymówki chłopaków mnie rozwalaja.no ale cóz teraz sie bedzie prezentowac z lampami od qwertego. :good:

bronek zapewne nie miał obuwia letniego.

a uuri :mysli:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 21:24_________________________________________________golf II golf III cos tu w kulki lecisz michał?

skoro to dla ciebie śmieszne ze wybrałem lampy niż zlocik to ja ci tego na pewno nie zabronię ;)

Poza tym mieszkam kawałek dalej od ciebie od miejsca spotów :)

Szkoda gadac;)

Opublikowano

o to chodzi zeby sie nie napinac ze przyjedziesz ty czy ktos inny jak wiesz ze nie przyjedziesz :przebiegly:

Opublikowano

o to chodzi zeby sie nie napinac ze przyjedziesz ty czy ktos inny jak wiesz ze nie przyjedziesz :przebiegly:

Ale ja tego nie wiedziałem trafiła się okazja to kopiłem a wiesz jak jest z okazjami teraz jest za 15 min nie ma ;)

Opublikowano

jak bys nie szalal w drodze powrotnej to bys przyjechal dzis :chytry:

Opublikowano

jak bys nie szalal w drodze powrotnej to bys przyjechal dzis :chytry:

pomyliłeś mnie z Bronkiem ;)

Opublikowano

Spocik gites :good:. Porady techniczne pierwsza klasa :hi:

No i oczywiście nie zapominajcie, że kolesie na zielonym ścigu i ten na skuterku-też spędzili dużo czasu z nami................. :polew:

Opublikowano

Kurde Siara masz racje zapomniałem o nich napisać w liście obecności, Ryba były Golfy może to nie Audi ale prezentowały sie też dobrze.

Opublikowano

Panowie, towarzystwo było mieszane widzę, nie nudziliście się.

Ja letniego kapcia nie miałem i to też było przyczyną, poza tym się przestraszyłem,

że znów sam będę wracał, co kosztuje :polew:

Jestem przekonany, że was nie zostawię następnym razem, bo i kapcie będą i w NS mam sprawy do załatwienia, więc przy okazji..

Pozdrawiam serdecznie :>

PS. Nie wiem jaką akcję promocyjną zrobić, żeby zebrać trochę osób z Gorlic ale listę już małą mam :wink4:

Opublikowano

Proponuję HASŁO przewodnie "DOOPA W TROKI, JEDZIEMY DO SĄCZA" :evil: :evil: :evil::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no ja teraz to już muszę jechać chce wam pokazać niunie przed obszyciem żebyście mieli pogląd jak gość to robi i możne klientów mu napędzę tanio bierze !!!

Opublikowano

Ty już Bronek nie wymyślaj....... ja też zawsze sam wracam :gwizdanie:

Jak tylko odzyskam aparat to wrzuce jakieś foto naszego brązowego "rodzynka". Wiem, że to dziwnie zabrzmiało, ale ten kto był to wie :naughty: POZDRO[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 20:18_________________________________________________A ileż to sobie gość krzyczy za obszycie takich foteli??? Ja mam takie same jak to mówią "sports seats" jak u Ciebie Baldur, tylko że czarne..... były kiedyś

Opublikowano

zależny od materiału ale powiem ze naprawdę tanio :) foty podczas pracy gość zrobi poprosiłem o takie i się zgodził dla reklamy oczywiście ;)

Opublikowano

To lux :> się zobaczy. A to materiał czy poszedłeś w skórę?

Opublikowano

mam kubły wiec boczki kubłów w czarnej skórze a środek w alcantara biała czy jak to się pisze ,boczki w białej skórze.

więcej info tutaj ---> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196632.0

Opublikowano

No no ciekawa sprawa może i ja bym sie skusił :mysli: