LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ciekawe czy poprawił literówke na blotniku w tej trójce [emoji57] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie podjeżdżałem bliżej,żeby ruda nie przeskoczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Hahaha [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 z okolic łącka To prawdopodobnie musiało być dobrze było jak na staroste przystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A kto był...? [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A kto był...? [emoji14] Pani wyborowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To i starosta musiał być wyborowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 wyborny był spadam koledzy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Pozdro [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) będzie kto w zakliczynie w niedziele?Ja będę od rana bo kumpel jest sponsorem i będzie tam rozkładał swoje wozy z VT Performance Ryba sprawa jest taka że ten kumpel akurat ma wolny termin w razie czego ale mówię mówiłem mu że chciał byś x6 a on ze ma kumpla co ma taką i zapyta ale nic nie obiecuje a tu masz foty jego 5 do wyboru na 2 kompletach alu Edytowane 27 Maja 2015 przez krzysieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Pozdro [emoji6]Czorny ma na sprzedaż gwint do Q na tył, jak coś to się do niego odezwij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Tadzio jest sponsorem w Zakliczynie? No to widze ze jedzie z tematem;) bardzo dobrze ze cos sie dzieje:) Ale sie tu wszyscy rozgadali:D Nie chce ktoś mojego B6? Gwint, hamulce 320&288, Rns, Ele stołki, czarny sufit i dobry stan techniczny...15 500 do oddania. Bo mam pewne passeratti z 2009 roku w dobrej kasie do zabrania... Edytowane 27 Maja 2015 przez Zemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 W dobrej kasie znaczy ile?? Bo teściu szuka Passata b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jak nie sprzedam B6 to dam Ci znać Krzychu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 będzie kto w zakliczynie w niedziele?Ja będę od rana bo kumpel jest sponsorem i będzie tam rozkładał swoje wozy z VT PerformanceRyba sprawa jest taka że ten kumpel akurat ma wolny termin w razie czego ale mówię mówiłem mu że chciał byś x6 a on ze ma kumpla co ma taką i zapyta ale nic nie obiecuje a tu masz foty jego 5 do wyboru na 2 kompletach alu krzysiek a nie wiesz ile on bierze za taką przyjemność?a tą x6 to na kiedy bedziesz wiedział?zapytaj odrazu o cene jak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Wiesz co normalnie bierze 400 jak dla mnie za 300 pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 a ubieranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 ogladali tvn turbo emila jak gonil straz miejska w krynicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Zemis odezwij sie do mnie bo nr chyba zmieniles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 a ubieranie?Chodzi o strojenie samochodu tak?? No to w swoim zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi