ryba85 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Będę miał gwint na przód na sell po weekendzie Zrobilbys jakieś lepsze foto... [emoji14] co to bedziesz miał? Za dużo opony, za mało gleby , ale rozumiem że to Daily progi by się teraz z S sprzydaly slepy nie kazdy ma auto tylmko na zloty.wiekrzość uzywa samochodu do jazdy na codzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Będę miał gwint na przód na sell po weekendzie Zrobilbys jakieś lepsze foto... [emoji14]co to bedziesz miał?Za dużo opony, za mało gleby , ale rozumiem że to Daily progi by się teraz z S sprzydaly slepy nie kazdy ma auto tylmko na zloty.wiekrzość uzywa samochodu do jazdy na codzień. No dlatego napisałem że wiem że to Daily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Będę miał gwint na przód na sell po weekendzie Zrobilbys jakieś lepsze foto... [emoji14]co to bedziesz miał?Za dużo opony, za mało gleby , ale rozumiem że to Daily progi by się teraz z S sprzydaly slepy nie kazdy ma auto tylmko na zloty.wiekrzość uzywa samochodu do jazdy na codzień. No niestety taka jest prawda ale nie ma co się przejmować auta nie mam zamiaru się pozbywać więc powoli się coś modzi wiadome szału niema coś się dzieje :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Będę miał gwint na przód na sell po weekendzie Zrobilbys jakieś lepsze foto... [emoji14]co to bedziesz miał?Za dużo opony, za mało gleby , ale rozumiem że to Daily progi by się teraz z S sprzydaly slepy nie kazdy ma auto tylmko na zloty.wiekrzość uzywa samochodu do jazdy na codzień. Będzie prawdopodobnie H&R ale dopiero kolo wtorku bd wiedział... Fajne cyfry ma to koło - prócz opon [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ktoś chętny na przyciemnienie szyb u Criss'a na Nadbrzeżnej...rabaty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Będę miał gwint na przód na sell po weekendzie Zrobilbys jakieś lepsze foto... [emoji14]co to bedziesz miał?Za dużo opony, za mało gleby , ale rozumiem że to Daily progi by się teraz z S sprzydaly slepy nie kazdy ma auto tylmko na zloty.wiekrzość uzywa samochodu do jazdy na codzień. Będzie prawdopodobnie H&R ale dopiero kolo wtorku bd wiedział... Fajne cyfry ma to koło - prócz opon [emoji6]O popatrz ja tył mam H&R więc by i do przodu siadło [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ktoś chętny na przyciemnienie szyb u Criss'a na Nadbrzeżnej...rabaty!Że tak zapytam ile za komplet w avancie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 siema:) dzieje się coś dziś w NS? Będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 My w zakliczynie siedzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 aha to już wiem wszystko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 rafał i jak byłeś na sączu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 eee nie bo jak wszyscy polecieli do Zakliczyna to co będę sam robił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Siema z rana :-P Loko co z tym gwintem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Mam ale nie zdążyłem go nawet z paczki wyjąć bo zayyeb taki Przy dobrych wiatrach późnym wieczorem rzucę okiem Ty się lepiej za gumami rozglądaj bo przy takich parametrach to ciężko będzie powalczyć o cenne cm w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ryba Q5 by cię interesowała? sąsiad ma czarną i białą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi