ryba85 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 a jezdzi po weselach?to nie dla mnie.ale mozesz go zapytać co i jak ,za ile pa ny chyba pora rozglądać sie za turbiną do afna.jak by ktoś coś wiedział to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 no chyba cos bedzie z afna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) tylko ja potrzebuje pewną turbine. szaman masz jeszcze co ś tej folii ala carbon? tak żeby chociaż na ramkę grilla wystarczyło.bo czerwona tak srednio wygląda. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez ryba85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Coś by się znalazlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A co produkujesz? Może na dekory bym trochę odkupił od Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Hehehe nie tylko miałem kiedyś oklejac dach w Starym avancie A że sprzedalem to zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Coś by się znalazlo weż do auta jakis kawałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 rozklejał ktoś lampy? Na Czym to później złożyć? Zwykły klej do szyb? Bo korci mnie wrzucić trochę czarnego do środka rozklejał ktoś lampy? Na Czym to później złożyć? Zwykły klej do szyb? Bo korci mnie wrzucić trochę czarnego do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 rozklejał ktoś lampy? Na Czym to później złożyć? Zwykły klej do szyb? Bo korci mnie wrzucić trochę czarnego do środka rozklejał ktoś lampy? Na Czym to później złożyć? Zwykły klej do szyb? Bo korci mnie wrzucić trochę czarnego do środka a to nie masz czarnych srodków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 poliftowe ciężko rozkleic :/ w piekarniku na 100st o nic nie puściło, a jak malujesz na czarno to najlepiej czarny klej do szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 gdzie i kiedy sie teraz facebookowe spoty odbywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Co niedzielę o 16 galeria sandecja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Co niedzielę o 16 galeria sandecja czyli nic sie nie zmieniło?a ktoś bedzie znajomy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tam sami znajomi są A spoty teraz za myjkami chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Hehe no nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tam sami znajomi są A spoty teraz za myjkami chyba? tylko połowy ludzi nie znasz moze podjade na chwile jak znajde troche czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Chyba że osobny spot?? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 no jak by było pare osób to by coś wymyslił.może by coś zorganizował.nad jeziorem,w pizzerii czy gdzieś pod parasolkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja bym był Andrzej też by wpadł i może szaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 krzysiek podeslij mo wreszcie tego linka gdzie lampy kupowałes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi