Ukasz699 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam Panowie. Ostatnio zgadałem się z kumplem, który myśli nad odzyskaniem zwrotu podatku z Uk z 2009 roku. Jest tylko jedno, ale po powrocie z Uk zaczął prace w Polsce. Przy rozliczaniu w Polsce nie podał jednak dochodów z Anglii. No i teraz pytanie czy jeśli dziś zażąda zwrotu podatku z Uk to nasz Urząd nie dopieprzy mu się do dupska ?? Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie ?? A pytanie ode Mnie czy miał ktoś może do czynienia ze skupem złota online ?? Mam troszkę złotego złomu u Mnie w mieście płacą 50 zł za gram jednak znalazłem stronę internetową zlotagotowka.pl i tu płacą ponad 60 zł. Miał ktoś może do czynienia z tą firmą ?? Dygam się wystrzału
michal_g84 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Jeśli masz więcej złota to jest to dobra lokata gotówki, pieniądz w obecnym czasie jest dość ryzykowną inwestycją, te strony internetowe zapewne są świadome tego że cena złota cały czas rośnie w porównaniu do innych inwestycji
Ukasz699 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Jeśli masz więcej złota to jest to dobra lokata gotówki, pieniądz w obecnym czasie jest dość ryzykowną inwestycją, te strony internetowe zapewne są świadome tego że cena złota cały czas rośnie w porównaniu do innych inwestycji Nie no ja mam świadomość iż złoto ciągle drożeje. Jednak tego złota już dużo nie zostało nie na tyle, aby je lokować.
Rekomendowane odpowiedzi