kamil2803 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam Panowie mam pytanie, chodzi tu o Corse 1.0 na zimnym silniku nie chce palić tzn kręci ale nie załapie, rozgrzany pali elegancko. Co może dolegać Corsinie Zimnym można kręcić do zdychu baterii i nic z tego.
wojtek26 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Troche nie ten dział kolego :gwizdanie: Sprawdz czujnik temp do ECU
CUB@ Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Stawiam na czujnik położenia wału lub wałka , można to w prosty sposób sprawdzić przy twoim opisie usterki. Odszukaj czujnik poł. wału i wałka nie demontując weź suszarkę do włosów lub opalarkę i podgrzewaj pojedyńczo po czym próbuj odpalać jeżeli to jeden z nich to po podgrzaniu powinien odpalić .
kamil2803 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 hmmm.... spróbuje tak jak mówisz A za umieszczenie nie w tym dziale to przepraszam, rozkojarzy jestem
Rafi83 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 kolego z corsy miałem te same problemy i był to jak pisał Wojtek czójnik temperatury
kamil2803 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Dzięki Rafi miałeś rację, taka pierdółka i tyle kłopotu narobiła Dzięki wielkie należy Ci się
Rekomendowane odpowiedzi