Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Skrzeczy przy kręceniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dopadlo mnie jakies g..o...przy kreceniu kierownica skrzeczy mi cos i przenosi sie na kierownice... :wallbash:

Co to moze byc...musze wymieniac caly komplet wahaczy czy wystarczy tylko jakas czesc wymienic. :mysli:

wiem ze lepiej wymienic calosc ale kiepsko z kasa :wallbash:

Opublikowano

Słychac na zewnątrz czy tylko w środku? U mnie czasami skrzeczy jak skręcam w prawo, ale w środku

Opublikowano

ja tak miałem u siebie i okazało się że jeden dolny więc sprawdź sobie to i wymień tylko jednego

Opublikowano
  • Autor

slycahc leciutko wewnatrz i na zewnatrz...pytam bo moze ktos mial taki przypadek i wie, ktorego trzeba wymienic

Opublikowano

:hi:

mnie pomogło wstrzyknięcie oleju w osłonę gumową wahacza, oczywiście pierwsze diagnoza czy to wahacze...

ja miałem dolny lewy z lewej strony

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

slycahc leciutko wewnatrz i na zewnatrz...pytam bo moze ktos mial taki przypadek i wie, ktorego trzeba wymienic

Wymienić trzeba tego, który ma uszkodzoną osłonę gumową na sworzniu (dostało się tam pewnie trochę syfu). Zdejmij koło i zobacz czy któraś jest pęknięta.[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 23:12_________________________________________________

wiem ze lepiej wymienic calosc ale kiepsko z kasa :wallbash:

A ja słyszałem od mechanika, że lepiej wymieniać od razu po jednym, bo jeden uszkodzony może drastycznie skrócić żywotność pozostałych.

Opublikowano

pewnie którys z górnych niedomaga.Ja u siebie to przerabiałem ze dwa miechy rozbierałem dolne smarowałem itd. złozylem i cisza prawie była bo przy porzadnym bujnieciu autem skrzypiało.Złap reka za górny wahacz i spróbuj nim na boki przekrecic i zobacz czy nie zaskrzypi.Obydwa tak obadaj.A auto niech normalnie na kołach stoji.A potem sprawdź ruchami góra dól mocno czy nie stuka i nie rusza sie.