Pawcio A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Witam wszystkich. Mój problem mianowicie jest taki, że od kilku dni przestał mi działać centralny zamek, nie działa z pilota zaś ręczne zamykanie także nie działa. Co do pilota to myślałem wcześniej że mogła paść bateria, wymieniłem i nic. Pod waga nie podłączałem ponieważ nie mam gdzie, ktoś mi pomoże??? Z góry dziękuję.
bell23 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 1. sprawdź bezpieczniki 2. sprawdź , czy do pompki centralnego zamka nie dostała sie woda przez uszczelke bagażnika
Pawcio A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 No ok. Jak możesz to podaj numer bezpiecznika, szukałem na forum ale znalazłem rózne schematy... a gdzie mieści sie ta pompka dokładnie??
wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Pany jaka pompka Podepnij pod VAGA i sprawdz bledy w Module Komfortu . Rozbierz tapicerke kierowcy i sprawdz Modul ( silniczek )
fly07 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Próbowałeś kodować metodą kluczyk - stacyjka?
Pawcio A4 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Sprawdze te błedy, kolego pod ktorą tapicerka kierowcy znajduje się ten silniczek??? Próbowałem kodować niestety nic z tego
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Tu masz opis jak dobrac sie do tapicerki i silniczka http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3947.30 i wklei bledy jakie masz
Rekomendowane odpowiedzi