jareks Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 marekd1305 ja właśnie szukam przewodu ciśnieniowego i wymieniam płyn na FEBI 6162 (mineralny) na ten o który pytasz - ty też powinieneś najpierw zlokalizować wyciek a potem wymieniać płyn http://www.audi80.pl/viewtopic.php?t=21596 pozdrawiam
marekd1305 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Dzięki za odp. Tak własnie zrobie. Pozdrawiam
danielos a4 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 troszeczke sie zdenerwowalem czytajac,ze nie powinno sie dolewac czerwonego plynu. od m-sca widze ubywanie plynu i kupilem za porada plyn czerwony. tez go ubywa. czuje ze czeka mnie wiekszy wydatek.
hudy007 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 do ww i audi leje sie mineralny. jeżeli chodzi o przekładnie kierownicze to ja ostatnio wymieniałem na regenerowaną tanie i dobrze zrobione z gwarancją są w Częstochowie ul.Warszawska 320 budynek F tel 501-637-642 firma ARGO. do przekładni dodają w cenie nowe gumy( charmonijki) cybanty i wszystko dokładnie co i jak tłumaczą. Ja dawałem 450zł. pozdrawiam i mam nadzieje ze się wam ten adres nigdy nie przyda
danielos a4 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja jutro wchodze do garazu i biore sie za swoj sprzet. podejrzewam gdzies puszczajacy przewod. nadzieja matka glupich. wiem ze bedzie cos powazniejszego. kupilem olej swag. okaze sie.
Rekomendowane odpowiedzi