luap13 Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Również pozdrawiam Czarek! :> Jak to nie widać? fotki są z jednego linku i tu i na a3.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 bardzo łądne auto!! gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mały update tematu, autko wyglada teraz tak. Zmiany miedzy innymi: Gwintowane zawieszenie, swap hamulców na 312, tarcze frezowa nawieracane mikoda, zaciski w kolor, felga rs3 19 cali - 8,5 cala szeroka, opona 225/ 35/19 Bridgestone i wiele innych od ostatniego postu w tym temacie ale nie bede się rozpisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ale kozak w *uj .... ;D felga i zawias robia robote daj wiecej fotek .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jest piękna... gdybym miał jeszcze swoje A3 to też bym władował tą felgę ale i tak zderzak S-line mi się bardziej podoba niż S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zamurowało mnie aż! Idealnie trafiłeś z felgą! Fura przekozacka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMON Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Super autko:slina:,musze moja mame namowic zeby swoja tak przerobila:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jakoś wcześniej uważałem że ta fela jest taka sobie, teraz właśnie zmieniłem zdanie, to koło + A3/S3 jest maga, mega, mega:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 duzo robi tez gleba i opona zauwazcie ze na zdjeciach z internetu audi rs3 ta felga szalu nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Tak jak piszesz Nowak_zg, profil opony im mniejszy tym lepszy + gwint to jest to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 na żywo cyce urywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ze zdjęć też urywa cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Piękna jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarfab0511 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 niestety szkoda ze zdj sie juz nie wyświetlaja:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi