Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prawdziwe oblicze demonstracji antyrządowych w Libii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak juz skierowałes temat na taką drogę to polecam film Zetgeist i filmy Davida Icke

Zeitgeist.. Zeitgeist 2 Addendum.. Esoteric Agenda.. 11 września naga prawda.. Inside Job... itd.. :hi: jestem głębokim fanem tej ideologi :wink4:
Opublikowano

Jedno jest pewne, usa znowu wywąchało ropę i chce się do niej dobrać, a za nią europa.

Opublikowano

Ale spójrzmy obiektywnie. Czy jeśli Wy byście mieli możliwość zarobic góre kasy na ropie to tez byście byli tacy porządni i mimo wszystko proniki Libii czy tezbyście sie dołaczyli do stanów żeby coś mieć dla siebie?

Założe sie ze tu sie wypowiadają sami porządni którzy powiedzą że oni by nie wzieli :polew:

A zaraz by sie przyłaczyli i pogłaskali USA po głowie :wstydliwy:

Opublikowano

A tam gadasz ze sami porządni :) Tylko że ja to bym usa okradł :naughty:

Opublikowano

Będzie tak jak powiedział Albert Einstein:

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

Przy takiej ilości ataków siłowych tak może się stać, cofniemy się do 18 wieku, bo wszytko zniszczą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Gdyby zniszczyć USA z powierzchni ziemi to byłby spokój, USA jest głównym agresorem i inicjatorem wojen, że niby walczą o demokracje... :polew: :polew: :polew:. Czemu nie zaatakują Korei Północnej, Białorusi czy pomogą Tybetańczykom jak takie kozaki? Odpowiedź jest prosta i brutalna. W tych krajach nie ma ropy. Dobrze, że Polska nie bierze udziału w tej operacji, jak wiadomo zawsze Polska głaskała USA po głowie... Pomożemy Wam..., a jak. Sarkozy bardzo chciał przewodniczyć tej operacji... Ataki terrorystyczne na USA, Francję i WB są kwestią czasu...

Wielcy "koledzy":

Kaddafi_Sarkozy_CIA2.jpg

041210_kaddafi.jpg

kaddafi4.jpg[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 16:16_________________________________________________Oglądnąłem sobie jeszcze raz krótki film pt. "3 Sposoby USA na Obalenie "Dyktatury" i doszedłem do wniosku, że ta cała Solidarność mogła być opłacana przez agentów CIA... i Wałęsa dostał Pokojową Nagrodę Nobla, żeby to pięknie wyglądało... Teraz prawie wszystko w Polsce jest prywatyzowane. Janusz Korwin-Mikke ma całkowicie inny pogląd niż PO i PiS czyli tzw. Polska dla Polaków i on by coś zmienił. Chyba, że się mylę :mysli:.