marewel Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Nic nie przytrze,robilem tak nie raz i wszystko lata jak należy.
czarny Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 dziś podjechałem do sklepu motoryzacyjnego po olej do wspomagania, koles przyszedl sprawdzil i się zdziwił, sprawdzał jaki kolor oleju wlożył kartke i wyciągnął i była taka hmm zółtawa, czyli jaki olej mam kupić zielony czy czerwony? dzwoniłem do serwisu powiedzieli ze ori jest zielony mam w planach wymiane oleju do serwisu mam kawałek a liczyć paliwo plus cene oleju tam to wyjdzie sporo :hi: :hi: :hi:
ROBERT Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 dziś podjechałem do sklepu motoryzacyjnego po olej do wspomagania, koles przyszedl sprawdzil i się zdziwił, sprawdzał jaki kolor oleju wlożył kartke i wyciągnął i była taka hmm zółtawa, czyli jaki olej mam kupić zielony czy czerwony? dzwoniłem do serwisu powiedzieli ze ori jest zielony mam w planach wymiane oleju do serwisu mam kawałek a liczyć paliwo plus cene oleju tam to wyjdzie sporo :hi: :hi: :hi: Płyn tylko i wyłącznie z ASO , w [b5] można jeszcze w ostateczności zalać FEBI , ale dla Twojej fury jedź po płyn wspomagania do ASO
czarny Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 kurde myślałem że bedzie kosztował z rzedu 60 zł za litr a tu dzwonie do serwisu a koles mi 38 zł to spoko:) 1
ROBERT Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 kurde myślałem że bedzie kosztował z rzedu 60 zł za litr a tu dzwonie do serwisu a koles mi 38 zł to spoko:) a widzisz chciałeś kombinować
Rekomendowane odpowiedzi