total9 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 1. Jak spr. poprawnosc dzialania tempomatu vagiem? (gdzie trzeba wejsc itp) podczas jazdy nie dziala mo on po prostu - zawiesil sie czy jak. 2. Sprawdzalem Vagiem bledy i komp. pokazal mi cos takiego: Sterownik 35 - centralny zamek 1367 - wylaczenie przez pompe zamka centralnego 991 - ? 956 - klucz 2 sterownik klimy 08 00779 - czujnik temp zewtrz. 01272 - motor klapy glownej powietrza - V70 sterownik 01: Engine 17834 - zawor wentylacji zbiornika (N80): obwod otwarty P1426 - 35-00 - Moze mi ktos wytlumaczyc co oznaczaja takie kody bledow, znalazlem PL tlumaczenie ale nadal nie wiele mi to mowi, auto mam od miesiaca i chcialbym sie troche dowiedziec jego historii. No i czy to sa jakies powazne bledy....wymagajace natychmiastowej interwencji. 3. Czy jest mozliwosc zmiany jezyka na Fisie (jak sie zalaczy kluczyk na start) Mam francuski, chcialem na ang. * nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem forum (ten poprawiłem) - lukaszr
pre_pl Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 4. Czy jest mozliwosc zmiany jezyka na Fisie (jak sie zalaczy kluczyk na start) Mam francuski, chcialem na ang. FAQ czytałeś ? do vagowania benzyny też to dotyczy... tempomat pojawia się w grupie 004 (oczywiście 01 - silnik)
total9 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2007 4. Czy jest mozliwosc zmiany jezyka na Fisie (jak sie zalaczy kluczyk na start) Mam francuski, chcialem na ang. FAQ czytałeś ? do vagowania benzyny też to dotyczy... tempomat pojawia się w grupie 004 (oczywiście 01 - silnik) zrobilem zmiane w/g FAQ mialem kod 21162 zrobilem 23462 (dolozylem kontrolke zap. pasow + jezyk ang) jezyk francuski zostal a licznik przeskoczyl na mile oj dziwne to... a z tempomatem doszlem - bezpiecznik byl spalony;) co do bladu 17834 - zawor wentylacji zbiornika (N80): obwod otwarty P1426 to zlokalizowalem go z przodu z prawej str. za nadkolem - sprobuje go przeczyscic zobacze czy to pomoze.
Rekomendowane odpowiedzi