pet3r Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 witam, bardzo podoba mi sie grill Kamei ze znaczkiem quattro i chcialbym sobie cos takiego przymocowac, tylko nie jestem pewien jak to zrobic :/ czy ktos ma mozliwosc zmierzenia znaczka przedniego? chodzi mi o nastepujace wymiary - najwieksza odleglosc miedzy krawedziami 'klipsow', najmniejsza odleglosc miedzy nimi i szerokosc klipsow (wszystko z zalozonymi 'zawleczkami'). wiem, ze zadaje glupie pytanie ale moze ktos ma pod reka taka plakietke drugie pytanie dotyczy zamocowania na grillu znaczka z tylnej klapy. jest on w calosci plaski, wiec klej, tasma odpadaja bo nie bedzie sie to trzymac. myslalem, zeby wtopic w to kawalek drutu w ksztalcie C i skrecic tak, zeby trzymalo sie grilla. czy patent jest ok? moze ktos ma takie plakietki na sprzedaz?
Gość rob Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 w ASO napis przód 55zł. + klamra 5zł. tył 39zł.
pet3r Opublikowano 6 Września 2006 Autor Opublikowano 6 Września 2006 wlasnie dzis u nich bylem, ale koles nie potrafil mi powiedziec jakie ceny maja. BTW, nie potrafil nawet tego znalezc - quattro wpisywal jako qatro :shock: :shock: :shock: takiego debila w serwisie jeszcze nie widzialem. w ETCE wystarczylo w modelu wpisac A4Q a ten pajac meczyl sie szukajac w A4. rob thx za ceny, jednak troche to duzo ale wyglada za***iście i bede musial sie zastanowic
Flaha Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 Na allegro jest mnóstwo znaczków, szukaj pod "emblemat Audi". Ps. zobacz PW.
Rekomendowane odpowiedzi