CinekZip Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Panowie mam problem szyba od kierowcy oraz pasażera praktycznie wogóle nie pójdzie, w dół zejdzie ale w góre to normalnie nie da rade za bardzo, chłopaki co poradzicie, silniczek do wymiany ?
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Ja obstawialbym za tym http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=131981.0
zbigok Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Z tego co piszesz wynika, że silniczek reaguje. Jeżeli coś przy tym trzeszczy, to masz mechanizm do wymiany (bez silniczka). Miałem to samo. Urwane były druciki w lince i linka uszkodziła rolkę. Robiłem to 2 lata temu. W tym czasie nigdzie nie można było kupić mechanizmu, tylko w ASO. Kosztowało mnie to wtedy chyba 350 zeta bez wymiany. Wymianę zrobiłem sam w jeden dzień (mała konsultacja u kumpla i wydruk rysunku z ETKI). Po zepsuciu szybę można było zamknąć w dwie osoby - jedna musiała podciągać szybę, a druga musiała cały czas "cykać" wyłącznikiem.
CinekZip Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Z tego co piszesz wynika, że silniczek reaguje. Jeżeli coś przy tym trzeszczy, to masz mechanizm do wymiany (bez silniczka). Miałem to samo. Urwane były druciki w lince i linka uszkodziła rolkę. Robiłem to 2 lata temu. W tym czasie nigdzie nie można było kupić mechanizmu, tylko w ASO. Kosztowało mnie to wtedy chyba 350 zeta bez wymiany. Wymianę zrobiłem sam w jeden dzień (mała konsultacja u kumpla i wydruk rysunku z ETKI). Po zepsuciu szybę można było zamknąć w dwie osoby - jedna musiała podciągać szybę, a druga musiała cały czas "cykać" wyłącznikiem. no cosik tam trzeszczy albo trzeszczało , to co panowie kupić bo już mnie to wk...........a [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 19:28_________________________________________________ Ja obstawialbym za tym http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=131981.0 wrclaguna a co ma "[ALL] B6- Naprawa przerwanego kabla od głośnika w gumowym połączeniu drzwi z budą" z moimi szybami?
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Z tego co piszesz wynika, że silniczek reaguje. Jeżeli coś przy tym trzeszczy, to masz mechanizm do wymiany (bez silniczka). Miałem to samo. Urwane były druciki w lince i linka uszkodziła rolkę. Robiłem to 2 lata temu. W tym czasie nigdzie nie można było kupić mechanizmu, tylko w ASO. Kosztowało mnie to wtedy chyba 350 zeta bez wymiany. Wymianę zrobiłem sam w jeden dzień (mała konsultacja u kumpla i wydruk rysunku z ETKI). Po zepsuciu szybę można było zamknąć w dwie osoby - jedna musiała podciągać szybę, a druga musiała cały czas "cykać" wyłącznikiem. no cosik tam trzeszczy albo trzeszczało , to co panowie kupić bo już mnie to wk...........a [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 19:28_________________________________________________ Ja obstawialbym za tym http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=131981.0 wrclaguna a co ma "[ALL] B6- Naprawa przerwanego kabla od głośnika w gumowym połączeniu drzwi z budą" z moimi szybami? ano ma :gwizdanie: zajrzyj pierwsze tam
CinekZip Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 to panowie od czego to zaczynać sprawdzać? kupować silniczek czy jak?
Rekomendowane odpowiedzi