ZuKeRs Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Mam takie pytanko, Czy jest mozliwa zmiana w VAGu tak aby podswietlenie przestrzeni nog swiecilo sie - podczas jazdy - czy tez przy zamknietych wszystkich drzwiach, a nie tylko zapalalo sie gdy drzwi sa otwarte. Pamietam ze u kolegi w A6 C6 po lifcie 2007 rok podswietlenie nog swieci sie caly czas. Mozna cos zmienic w Vagu w tej kwestii?
siemian Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 trzeba by rezać instalacje. W A6 jest całkiem inne rozwiązanie ponieważ oświetlenie przestrzeni nóg jest rozwiązane podświetleniem ledowym i nie jest to to samo podświetlenie które zapala się po otworzeniu drzwi. Ja u mnie mam zrobione że podświetlenie świeci cały czas. Pzdr
ZuKeRs Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Zarzuce taki pomysl koledze elektrykowi, zobcze czy ogarnie. Podejrzewam ze w takim przypadku jesli nie idzie VAGiem tego zmienic to moze wystarczy gdzies zmostkowac sygnaly podswietlenia do wlacznika swiatel drogowych. Jak to zrobiles u siebie ?
ZuKeRs Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 A po co Ci to? jestem fetyszysta stop mojej zony Tak na serio to MEGA wyglada jak w nocy swieca sie przestrzenie, pozatym jak wstawie sobie nakladki na pedaly od RS4 to musze sie na nimi podniecac nie tylko za dnia ale i w nocy .
siemian Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 kiedyś chciałem to zrobić na zasadzie jednej lampki i dwóch zródeł prądu. lampka caly czas by dostawala mały prad z np. kratek nawiewów. Po otwarciu drzwi prąd by szedł z czujnika przez co lampka świeciłą by mocniej. Ale nie chce mi sie tego robic. Teraz mam zrobione że świeci cały czas ale bardzo delikatnie (mam podpiete lampki pod kratki nawiewu i wstawione najsłąbsze żarówki ledowe) Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi