marceel1 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, posiadam radio Concert I by Blaupunkt i tu pytanie jaka zmieniarka podejdzie, obczytałem się forum i dalej nic nie wiem. Kupiłem zmieniarkę Blaupukta na 10cd + przewód z wtyczką jak do mojego radia - niebieska kostka. Ucięte były dwa przewody przy kostce ale znalazłem schemat, było to zasilanie - masa na obudowe radia, plus na zasilanie w kostce czarnej w radyjku. Zmieniarka zaczęła reagować, można wyciągnąć kieszeń zapakować płyty i na tym koniec. Kolejnym krokiem było przekodowanie radia z 201 na 203, ale nic to nie pomogło. W vagu wyskakuje błąd komunikacji ze zmieniarką. Jak ktoś ma jakieś propozycje to czekam. Dzięki.
Kawul Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Czesc, ja ostatnio montowalem u siebie takowy zestaw, mam takze COncerta I by Blaupunkt i kupilem zmieniarke z kablem od tego oto pana http://allegro.pl/vw-audi-seat-ford-skoda-oryginalna-zmieniarka-ok-i1505152093.html Moge z reka na sercu polecic bo zmieniarka chula, kabel sprawny i wszystko dziala, i z tego co wiem te zmieniarki ( z napisaem 6cd) dzialaja najlepiej (i chba tylko te) z Concertem I... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi