Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gainery,kreatyna cuda wianki? ktoś ma o tym pojęcie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyżby nikt nie wiedział o co kaman? :cool1:

verdin na oslone watraby

o o, dobre, muszę kupić :rolleyes:

Ja właśnie zabieram się za mój FAT.

Próbowałeś Venom?

nie :) szczerze pierwsze slysze ...

ale jesli to oslonka to probowalem

sylicaps ;) byl OK :)

to być coś takiego: http://suple.net/alri-venom-hyperdrive-p-2745.html[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 17:12_________________________________________________generalnie nie do końca, bo chodzi mi o nowszą wersję :gwizdanie:
Opublikowano

azunia ... na spalaczach sie nie znam :/

ale wyglada ladnie :polew:

Opublikowano

azunia ... na spalaczach sie nie znam :/

ale wyglada ladnie :polew:

generalnie zalecają go do spalaczy, ale jak czytałeś dodaje energii i takie tam pierdu pierdu.... :gwizdanie:

wygląda ładnie ale capi nieźle :polew:

Opublikowano

http://bb.suple.net/sterydy/a/13868/ronnie_coleman <-- ronnie coleman 143kg na barki ( silowy rekord swiata )

Chodzilo Ci chyba o jego rekord ??

te 110kg za glowe to raz ? czy konczyles serie ??

jesli chodzi o mnie ... Biceps to nie wiem koncze serie 60kg teraz lamanym 8-10 ruchow.

Barki - kiedys 120kg 4-6ruchow do glowy (nizej takim ciezarem nie schodze) obecnie .. robie sztangielki 48kg 6-8 ruchow (sa grube gryfy i strasznie bujaja nadgarstki :confused4: )

Klatka - koncze 120kg -6-8ruchow . Rekord 155 przy masie 81kg, potem bylo raz 160 przy 85 (ale to nie "opublikowany rekord :wink4: " ) , teraz kolo 150kg powinno pojsc.

Przysiady - nie walcze bo moje kolana od kosza, pilki i kopania nie sa w najlepszym stanie chyba :wink4: Robie mniejszym ciezarem i na maszynie

Martwy - ostatnio konczylem 160kg - 10 ruchow - na paskach bo mi sie tak przedramie pompuje ze nie utrzymuje ciezaru po ktoryms ruchu. Nie wiem ile zrobie w maxie moze kolo 240 (220 pamietam ze bralem kiedys bez problemu ) .

Wioslowanie - konczylem ostatnio 110kg 8 ruchow (bez problemu, ale nie chcialem obciazac bo mialem ciezki trening).

Opublikowano

Nowak zle to sprecyzowałem

na sztandze było zawieszone 250kg sciągniecie z wieszaka odsuniecie sie z niego i załozenie zpowrotem

nic nie podnosił z ziemi ani nic nie rwał nie zginał nóg

Opublikowano

mmcv to dobre wyniki masz nawet :)

ja tez 30 hantlami konczylem ... nie mowie o jednorazowym tylko o tym czym konczylem

110kg - ok 6razy machalem za glowa na suwnicy

30kg na lapke tez ok 6razy

Opublikowano

Slawomir Orzeł :

Wyciskanie na barki(platformy 360kg) : 20 razy

:gwizdanie:

Roni to kulturysta nie silacz :decayed:

Nowak takie se... jakbym mial motywacje na maxa i naprawde bawil sie wto tak jak bawilem sie pare lat temu (3) to pewnie by 200 juz dawno peklo na sztandze...

Kupilem bialko w grudniu skonczyem je w kwietniu mialo 2kg to chyba o czyms mowi :wink4:

Staram sie unikac odzywek, raz w roku cos wezme jakas kreatyne (tylko nie mono) i jakies amino zeby sie nie rozpadac po treningu. Bardziej sie bawie , mam inne priorytety do tego czasem sparuje jak mi sie uda zgrac z ziomkiem na silce. Mam duzo pracy i raczej ide w innym kierunku, i nie mam jak jesc regularnie itp itd. Pozatym mialme troche przerwy w cwiczeniu , wsumie okolo 2lat, ale jakos sie trzymam :).

Opublikowano

Nowak zle to sprecyzowałem

na sztandze było zawieszone 250kg sciągniecie z wieszaka odsuniecie sie z niego i załozenie zpowrotem

nic nie podnosił z ziemi ani nic nie rwał nie zginał nóg

w to moge uwierzyc :)[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 17:19_________________________________________________

Slawomir Orzeł :

Wyciskanie na barki(platformy 360kg) : 20 razy

:gwizdanie:

Roni to kulturysta nie silacz :decayed:

tak ta platforma wazy 360kg ... ale na barki masz sporo mniej bo wykonujesz inny ruch

to tak jak oni robia martwy ciag z samochodem ktory wazy 1500kg ... ale tak naprawde oni podnosza ciezar ok 300-330kg

pozatym oni wyciskaja na przod barkow ( a przod jest silniejszy ) i stojac oraz pomagaja sobie nogami ( uginaja kolana )

Opublikowano

jeśli człowiek miał predyspozycje genetyczne to wszystko możliwe

to były inne lata

wnoszenie worków z kartoflami 50kg po drabinie na strych przez kilka godzin dziennie

tego dziś nikt nie trenuje :polew:

ja wieku 20 lat podnosiłem sie na drążku 20 razy z ciężarem na plecach 10kg z moja waga 70kg

a nigdy nie ćwiczyłem zawodowo na siłce tylko drązek pompki i nie uważałem tego za żadne rekordy

rekord to 35 razy na drążku

30 pompek na jednej ręce

takie tam + masę kontuzji łącznie ze złamanym obojczykiem

w ślady ojca nie poszedłem :polew:

Opublikowano

Jasne nie mowie ze nie, tyle ze Roni to nie jest jakis przesadnie silny :naughty: on tylko wyglada.

Kovacs

Wyciskanie zza karku 5 225 kg

Wyciskanie zza karku 10 205 kg

:naughty:

Cristoforo dobre wyniki :)

Ja drazek za glowe 22razy sie podniose przy mojej masie to nie jest najgorzej :wink4:

Kiedys nachwytem 20 razy robilem spokojnie ale to wymogi szkoly :decayed:

Opublikowano

Jasne nie mowie ze nie, tyle ze Roni to nie jest jakis przesadnie silny :naughty: on tylko wyglada.

Kovacs

Wyciskanie zza karku 5 225 kg

Wyciskanie zza karku 10 205 kg

:naughty:

greg kovacs to fenomen ;p[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 17:26_________________________________________________tak samo jak greg valentino :polew:[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 17:26_________________________________________________mmcv

ile wazyles na poczatku ?

jaki masz staz treningowy ?

ile obecnie wazysz ?

ile masz wzrostu ?

Opublikowano

mi sie zaden kulturysta nie podoba z budowy co dopiero Kovacs :>

tyle ze jest dosc silny .

a ten Valentino to idiota :wallbash: :wallbash:

pisalem wczesniej

wzr: 178

wag : 86-87 kg obecnie

staz :tu bedzie ciezko ... ok. 5lat na kupe sie uzbiera...tyle ze przerywany trening to nie jest ciaglosc.. i to widac :(

jak zaczynalem wazylem ok. 70 kg albo 75 kg - liceum mnie bardzo wyrobilo. Moje pierwsze wyniki zaskoczyly wszystkich wygow na silowni hehehehe eheheh bo zaczolem wyciskac od 90kg na lawce :naughty: . 20 ruchow robilem 50kg. Potem szybko po roku poszlo 110kg itd

Opublikowano

z nim chodziłem do szkoły

http://irekkuras.com/a/zawodnicy/11

wpozo koleś

i nawet miał rekordy

Opublikowano

wpozo koleś

i nawet miał rekordy

no ale o slawku pedzie cicho od paru lat ;)

mmcv

ja jak zaczynalem to nawet 50kg nie wyciskalem ;p

Opublikowano

dlatego pisalem ze spore postepy i napewno na sucho nie dalbys rady tego zrobic.

Powodzenia , tylko nie przesadz bo to potem jest obrzydliwe :confused4: :confused4: po drugie ... bedziesz sie ruszal jak mucha w smole . :polew: a ruchliwosc sie czasem przydaje :>

Opublikowano

wpozo koleś

i nawet miał rekordy

Ja go kiedyś poznałam na dysce z kumplami, koleżance sprał dupsko pokrzywą :polew:[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 17:49_________________________________________________znaczy się, On był z kumplami :gwizdanie:
Opublikowano

dlatego pisalem ze spore postepy i napewno na sucho nie dalbys rady tego zrobic.

Powodzenia , tylko nie przesadz bo to potem jest obrzydliwe :confused4: :confused4: po drugie ... bedziesz sie ruszal jak mucha w smole . :polew: a ruchliwosc sie czasem przydaje :>

spoko trenuje caly czas tez boks i brazylijskie troche podlapuje ;)

od 5lat jakos ;p

z przerwami na robienie masy

Opublikowano

Nowak :good:

Ja juz nie bardzo mam czas na takie rzeczy . Praca zajmuje mi 10h dziennie :naughty: i z reguly jestem dobrze zmeczony psychicznie po takim dniu ...

Opublikowano

cicho o sławku bo miał problem z kregosłupem

dlatego jego słaby punkt to zegar

a te info to juz stare po dawno passatem nie śmiga :decayed:

Azunia pokrzywa zdrowa jest :kox:

Opublikowano

Nowak :good:

Ja juz nie bardzo mam czas na takie rzeczy . Praca zajmuje mi 10h dziennie :naughty: i z reguly jestem dobrze zmeczony psychicznie po takim dniu ...

hehe no ja mam studia tylko ... ale juz koncze wiec malo nauki a to co jest to i tak raczej zlewam ;) i od ponad poltora roku nie mialem zeszytu

zostalo tylko napisac prace i sie obronic

ale pamietam ze na 1roku bylem tak wyjebany po zajeciach ze nieraz odpuszczalem silke... bo to by bylo bez sensu ;)

wiec nie watpie ze po pracy lekko nie jest cwiczyc :)[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 18:01_________________________________________________ale najbardziej jestem ciekaw jak tam z wynikami kulturystycznymi stoi zalozyciel tego watku czyli raggaman ;)