Opublikowano 27 Listopada 200916 l Autor [/url] < ---- haha a moze taka ? Dobra już nie chwalic się swoimi ulubionymi teledyskami bo zamknę ten temat o używkach i jogurtach w późnych godzinach wieczornych
Opublikowano 27 Listopada 200916 l Panowie trzymajmy sie tematu. Ktos jeszcze na forum cwiczy sobie dla fun'u albo zeby rwac kobitki na plazy :polew: - plazowy playboy
Opublikowano 27 Listopada 200916 l mmcv teraz nie sezon ,moze na wiosne wiecej sezonowcow bedzie pisac
Opublikowano 27 Listopada 200916 l Panowie trzymajmy sie tematu. ekhmm... :gwizdanie: Azunia Ty tez trenujesz ciałko
Opublikowano 27 Listopada 200916 l Panowie trzymajmy sie tematu. ekhmm... :gwizdanie: Azunia Ty tez trenujesz ciałko no, co prawda nie na mase ale na redukcje...więc ten temat jakoś specjalnie nie jest mi obcy
Opublikowano 27 Listopada 200916 l teraz mi sie przypomnialo co do venoma dosypywali subitramine-lek dla osob otylych nie mowiac o pochodnych efki... nowa wersja tych gratisow nie zawiera
Opublikowano 27 Listopada 200916 l teraz mi sie przypomnialo co do venoma dosypywali subitramine-lek dla osob otylych nie mowiac o pochodnych efki... nowa wersja tych gratisow nie zawiera A ja czytałam że nie dla otyłych tylko anorektyków... Ale ja mam ten bezpieczny, podobno... podobno różni ludzie różnie się po nim czują, ja nie widzę żadnych efektów ubocznych, ale poczekam z wychwalaniem jak pojadę na 2 tabsach, mam nadzieję że nie zacznę skakać jak kauczukowa piłka przy takiej dawce energii
Opublikowano 27 Listopada 200916 l mmcv teraz nie sezon ,moze na wiosne wiecej sezonowcow bedzie pisac wyczytales to miedzy wersami :good: kolo kwietnia silownia zawsze peka w szwach , autobus szkolny ...
Opublikowano 27 Listopada 200916 l tacy są najlepsi i robią tylko tzw. zestaw dyskotekowy-klatka, biceps a brał ktoś animal pump? macie opinie o tym specyfiku?
Opublikowano 27 Listopada 200916 l a brał ktoś animal pump? macie opinie o tym specyfiku? poczytaj tu http://www.sfd.pl/ i tu http://www.kfd.plmoże coś znajdziesz
Opublikowano 27 Listopada 200916 l dzięki Azunia już czytałem biorę to trzeci miesiąc... na początku wszystko ok, działanie takie jak w opisie, ale ostatnio jakoś jakby słabiej nigdzie nie znalazłem maksymalnego czasu suplementacji tego specyfiku i zastanawiam się czy nie przesadziłem chociaż jakichkolwiek skutków ubocznych nie zauważyłem
Opublikowano 27 Listopada 200916 l Autor Panowie..i Azunia. Potrzebuję zestawu cwiczeń na mięśnie pleców oraz barki. Możecie coś podpowiedziec w tej kwestii ?
Opublikowano 27 Listopada 200916 l plecy - jak najbardziej podciąganie sie na drążku rozwija nie tylko mięsnie pleców ale i też niesamowitą wytrzymałość
Opublikowano 27 Listopada 200916 l Panowie..i Azunia. Potrzebuję zestawu cwiczeń na mięśnie pleców oraz barki. Możecie coś podpowiedziec w tej kwestii ? Poszukam coś jutro i Ci napisze jak coś znajdę
Opublikowano 28 Listopada 200916 l Panowie..i Azunia. Potrzebuję zestawu cwiczeń na mięśnie pleców oraz barki. Możecie coś podpowiedziec w tej kwestii ? plecy: 1 martwy ciag 2 wioslowanie sztanga 3 przyciaganie hantla do tulowia w oparciu o lawke 4 sciaganie gryfu za plecy z gory 5 przyciaganie gryfu do klatki siedzac barki: tyl sztanga lub suwnica za glowa przod maszyna lub sztanga lub suwnica lub hantle przed glowa unoszenie hantli na boki unoszenie hantli/taleza/gryfu przed linie nosa podciaganie gryfu do brody[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 03:33_________________________________________________wybierz cos z tego