Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gainery,kreatyna cuda wianki? ktoś ma o tym pojęcie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym dorzucił do tego kilka specyfików i w sumie to wykonalne... :gwizdanie:

eee , 15kg ??? w 15 tygodni do opanowania :decayed:

pod warunkiem że masz skórę z gumy i 30shotów teścia, 20 deki i w ogóle mame aptekarkę :polew:

Opublikowano

ni chooja :decayed:

Opublikowano

w czasach świetności miałem 12kg w pół roku :wink4:

:decayed:

Opublikowano

w czasach świetności miałem 12kg w pół roku :wink4:

a mówimy o legalnych środkach? :decayed: :decayed:

a na serio to wszystko zależy od organizmu, ja np żeby złapać 15kg potrzebowałbym chyba ze 3 lata ;(

Opublikowano

a mówimy o legalnych środkach? :decayed: :decayed:

aaa no to zmienia postać rzeczy :gwizdanie:

Opublikowano

eee , 15kg ??? w 15 tygodni do opanowania :decayed:

pod warunkiem że masz skórę z gumy i 30shotów teścia, 20 deki i w ogóle mame aptekarkę :polew:

nie wnikajmy w szczególy , pytanie było czy jest to wykonalne :gwizdanie: :polew: :polew:

Opublikowano

a więc odpowiedź brzmi:

TAK JEST :decayed:

Opublikowano

drugie pytanie czy dzięki HMB + Białko dał bym rade w rok nabrać 15 kg

hmb + białko to raczej na zrzucenie kg :tongue4:, skoro jeszcze nie brałeś odżywek to na masę proponuje gainer jakiś 7kg i 500g kreatyn lub bcaa, w zależności od organizmu powinno przybyć 3-8 kg,po tym zrobisz 3 miesiące przerwy i znów to samo [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 17:09_________________________________________________

regularnie ćwiczę siłownia co 2 dzień, co dzień pompki podciąganie się od niedawna jadę z szóstka weidera

jeżeli robisz codziennie pompki to najwidoczniej zależy Ci na sile,jeżeli nie to nie męcz już więcej klaty(oprócz ćwiczeń na siłowni) bo gdy mięsień jest zmęczony i nie ma regeneracji to nie urośnie
Opublikowano

skoro jeszcze nie brałeś odżywek to na masę proponuje gainer jakiś 7kg i 500g kreatyn lub bcaa, w zależności od organizmu powinno przybyć 3-8 kg,po tym zrobisz 3 miesiące przerwy i znów to samo

zaden proch nie bedzie zamiennikiem odpowiedniej diety , moze być tylko uzupełnieniem :wink4:

Opublikowano

skoro jeszcze nie brałeś odżywek to na masę proponuje gainer jakiś 7kg i 500g kreatyn lub bcaa, w zależności od organizmu powinno przybyć 3-8 kg,po tym zrobisz 3 miesiące przerwy i znów to samo

zaden proch nie bedzie zamiennikiem odpowiedniej diety , moze być tylko uzupełnieniem :wink4:

amen :cool1:

Opublikowano

zaden proch nie bedzie zamiennikiem odpowiedniej diety , moze być tylko uzupełnieniem :wink4

też tak uważam, ale on napisał że nie ma czasu/możliwości więc trzeba czymś to zastąpić, a odżywki są do tego najlepsze :wink4:

Opublikowano

dzięki za wszelkie wskazówki :wink4:

zależy mi głównie na powiększeniu sylwetki V na \/, mocniejszym zarysowaniu kaloryfera i dobiciu do jakiejś męskiej wagi ok 80 kg

bo chce na wakacje dorabiać za granicą jako striptizer :polew:

co do diety wiem jak jest ważna ale niestety obecna moja sytuacja nie pozwala nad przygotowywaniem sobie jedzenia na cały dzień

chociaż i tak się staram :tongue4:

Opublikowano

zaden proch nie bedzie zamiennikiem odpowiedniej diety , moze być tylko uzupełnieniem :wink4

też tak uważam, ale on napisał że nie ma czasu/możliwości więc trzeba czymś to zastąpić, a odżywki są do tego najlepsze :wink4:

spoko , ale niech nie mówi ,ze nie może zrobić sobie coś z ryżu z kurczakiem , płatki , usmażyć jakąś wołowinke , makaron z sosem , przeciez te najprostsze potrawy zajmuja góra 30 minut w kuchni. ja czesto jadam ugotowany makaron , przesmazony na patelni i w to wbite 5 jajek. zeby złapać mase wystarczą węglowodany : makaron , kasza , ryż , itp , lepsze to niż shake z gainera :thumbdown:

męskiej wagi ok 80 kg

ile masz wzrostu ????

Opublikowano

męska waga zaczyna się od 95kg :decayed: :decayed:

Opublikowano

no jak mierzysz 167 to raczej nie bardzo , w tym wypadku stwierdzenie "męska waga" jest pojęciem względnym :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

świnia :thumbdown:

:polew::decayed:

Opublikowano

kurcze to większość facetów to podróbki :naughty::evil:

Opublikowano

no jak mierzysz 167 to raczej nie bardzo , w tym wypadku stwierdzenie "męska waga" jest pojęciem względnym :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

to juz miazdzyca... brzuch jaja miazdzy :decayed:

Opublikowano

jestem niski 176 (bez butów i skarpetek :naughty:) dlatego taka waga już by była najbardziej odpowiednia

aha i nie interesuje mnie postura typowego polskiego koxa tylko greckiego atlety :polew:

Opublikowano

jestem niski 176 (bez butów i skarpetek :naughty:) dlatego taka waga już by była najbardziej odpowiednia

aha i nie interesuje mnie postura typowego polskiego koxa tylko greckiego atlety :polew:

ja mam 176 , waze 87 kg i kompletnie tego nie widać :kox: