Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gainery,kreatyna cuda wianki? ktoś ma o tym pojęcie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy w zyciu nie kupujcie bialka z ostrovii ( czy jak to sie tam ta firma nazywa ) bo to bialko nie ma nic wspolnego z bialkiem uzywanym dla kulturystow

z tym się nie zgodze, biało OSTROWIA lub łowieckie(lepsze smakowo) to bardzo dobre biało...jest w nim bardzo dużo pełnowartościowych aminokwasów. Obecnie najlepsze na rynku cena/jakość. Wystarczy poczytać sfd żeby się o tym przekonać, ja sam również stosuje je nonstop od kilku miesięcy jako uzupełnienie białka w diecie i nie narzekam. Cena jest taka a nie inna gdyż nie płacimy tutaj za reklamę, smak(który nie jest taki zły) czy rozpuszczalność(shaker radzi sobie bez problemu) :) :)
Opublikowano

ja się nie zgodzę tylko z tym że nie można robić mięśnia od razu rzeźbionego :gwizdanie:

dietetyczkę mam swoją własną i w zasadzie Nowak tu już wszystko powiedział :wink4:

Opublikowano

nigdy w zyciu nie kupujcie bialka z ostrovii ( czy jak to sie tam ta firma nazywa ) bo to bialko nie ma nic wspolnego z bialkiem uzywanym dla kulturystow

z tym się nie zgodze, biało OSTROWIA lub łowieckie(lepsze smakowo) to bardzo dobre biało...jest w nim bardzo dużo pełnowartościowych aminokwasów. Obecnie najlepsze na rynku cena/jakość. Wystarczy poczytać sfd żeby się o tym przekonać, ja sam również stosuje je nonstop od kilku miesięcy jako uzupełnienie białka w diecie i nie narzekam. Cena jest taka a nie inna gdyż nie płacimy tutaj za reklamę, smak(który nie jest taki zły) czy rozpuszczalność(shaker radzi sobie bez problemu) :) :)

nie dyskutuje ;)

mam po prostu inne zdanie

ale wiem ze niektorzy ludzi sa zadowoleni z glosnikow boshmann czy alphard......

Opublikowano

dzis wyszlo na wadze 84.6 z rana ;)

04012010r.th.jpg[br]

wydaje mi sie że kiedyś byłeś większy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

no ja przy tym samym wzroście waże w tej chwili 86kg ale troszke słabiej wyglądam , ciężkie kości ??? :mysli:

Opublikowano

04012010r.th.jpg[br]

wydaje mi sie że kiedyś byłeś większy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

no ja przy tym samym wzroście waże w tej chwili 86kg ale troszke słabiej wyglądam , ciężkie kości ??? :mysli:

Większe brzuszysko :polew:

Opublikowano

04012010r.th.jpg[br]

Większe brzuszysko :polew:

nie , zero brzucha :wink4:

mam jeszcze 5 tygodni "masowania" :decayed:

zobaczymy , powinno być 9 z przodu :naughty:

Opublikowano

I ogarnijcie sobie kogoś kto naprawdę ma pojęcie o ćwiczeniach, technice, budowia mięśnia, anatomii człowieka, przy jakich ćwiczeniach jak obciążane jest ciało, które mięśnie, jak je wyselekcjonować. Kogoś kto z Wami trochę poćwiczy, zobaczy - dorzuci Wam parę kilo, przyciśnie, żeby wypompować mięsień etc.

Dogadałem się z jednym gościem, jest trenerem, kur.. mega obalatany. Zacząlem z nim ćwiczyć. Po pierwszym treningu żołądek miałem pod gardłem, po drugim już trochę lepiej.

Generalnie w tym momencie ćwiczę 4-5 razy w tygodniu, trening zajmuje mi niedużo ponad godzinę, ale za to jest tak intensywny, że właściwie poza 1Partią i Brzuchem nie jestem w stanie zrobić więcej :zemdlal:

Około 5-6 ćwiczeń na partię po min 4-5 serii + niektóre na maxa, w tym po ok. 15 powtórzeń - zalezy przy jamik ćwiczeniu.

Podobnie jak Nowak pisał również zmiejszam ilośc powtórzeń za to dodaję parę kilo.. 15-12-10-8-6-6

Z tego co się jeszcze dowiedziałem dobrze jest ćwiczyć "na pocie" i "w cieple", żeby nie robić zbyt dużych odstępów między ćwiczeniami i nie wystudzać organizmu. Ogólnie zauważyłem, że odkąd w ten sposób ćwiczę, zaczynam łapać zadyszkę po seriach :P Więc jeśli w miarę unormuje mi się oddech, zaczynam następną serię.

Trzeba też wiedzieć, że w zalezności od ciężaru jaki bierzemy i szybkości ruchu angażujemu inne włokna mięśniowe.

Opublikowano

nie dyskutuje ;)

mam po prostu inne zdanie

ale wiem ze niektorzy ludzi sa zadowoleni z glosnikow boshmann czy alphard......

na głośnikach się nie znam, więc nie wiem do czego porównałeś (zapewne do niczego dobrego) :tongue4: każdy organizm przyswaja odżywki inaczej dlatego nie ma co uogólniać opinii, w tym wątku można zobaczyć; http://www.sfd.pl/Bia%C5%82ko_WPC_80__OSTROWIA-t298187.html że należysz do zdecydowanej mniejszości. według mnie lepiej wydać 100 niż 200 zl miesięcznie na białko :tongue4: :tongue4: :) :)
Opublikowano

ja po prostu naleze do tych ktorzy patrza realnie na bialko firmy ostrowia ;)

ale kazdy moze miec swoje zdanie

Opublikowano

ja po prostu naleze do tych ktorzy patrza realnie na bialko firmy ostrowia ;)

ale kazdy moze miec swoje zdanie

Weider - Ultimate :good:

Opublikowano

To tak jak z programem nikt nie chce gotowca tylko każdy pod swoją brykę-dlaczego bo każda taczka jest inna z ludźmi to samo tylko dużo bardziej.

Nie oszukujmy się sterydy są skuteczne ale - większość robi chipa bezpiecznego (20-30 %) można też porezać np.TDI 130 na 300 - pałer niesamowity i jaki fan z jazdy (ale z jak długiej ?)-duża szansa że to się szybko wysra. I to samo z ciałem jedni koksują się że ja pier.. i jest w zasadzie o"k inni mogą się nawet przekręcić.No niestety wszędzie apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Grunt to określić sobie cel i priorytety i to realizować -nikt nic Ci nie powie na pewno, każdy organizm reaguje indywidualnie.

Powiem Ci tylko jedno i nikt tego nie podważy.

Sylwetka zdobyta w sposób (trening)naturalny jest bardziej trwała niż wydmuchana i wychuchana (odpowiedni odpoczynek na regeneracje,dieta + ,,uzupełnienie").

Co dla ciebie się liczy najbardziej :szpan ,zdrowie ,sprawność,proporcje ?

Zacznij od tego , a potem układaj program

Opublikowano

ja się nie zgodzę tylko z tym że nie można robić mięśnia od razu rzeźbionego :gwizdanie:

dietetyczkę mam swoją własną i w zasadzie Nowak tu już wszystko powiedział :wink4:

to się nie zgadzaj :tongue4:

miałem na myśli to że nie da się naprawdę hardkorowo budować masy (czytaj: zrobić z siebie świnię :decayed: jak kulturyści między zawodami) i jednocześnie utrzymać kaloryfer na brzuchu :wink4:

zgadzam się z kolegą Kamosorem, potrzebny jest cel (tylko realny a nie +15kg do masy i rzeźba w rok :wink4: ), ale też systematyka i upór,

był czas że ćwiczyłem na siłowni w której temp otoczenia w zimie wynosiła ok-10st (na dworze -20), woda marzła chwilę po odkręceniu butelki :evil: ale byłem tam 5 razy w tygodniu i targałem żelastwo, bardzo ważna sprawa w tym sporcie (zresztą chyba w każdym) to psychika i upór w dążeniu do celu :wink4:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 19:23_________________________________________________

to mi troche pocukrzyliscie :embarrassed: hehe :tongue4:

tylko się nie :jerk:

:decayed:

Opublikowano

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 19:23_________________________________________________

to mi troche pocukrzyliscie :embarrassed: hehe :tongue4:

tylko się nie :jerk:

za pozno :polew:

a tak serio to wiecie ze temp w silowni powinna byc w miare wysoka ? dlatego ze miesien lepiej sie rozgrzewa w wyzszej temperaturze i wtedy jest mniejsze prawdopodobienstwo kontuzji i urazow. wiec jak slysze jak ktos w lecie narzeka ze nia ma klimy to az mnie ch*j strzela ;)

zawsze narzekaja ci co robia forme na wakacje tzw sezonowcy ( zaczynaja w maju ... koncza w czerwcu lub lipcu ) :decayed:

Opublikowano

bo ponoc od maja do lipca bic najlepiej rosnie :kox:

Opublikowano

zestaw dyskotekowy, klatka-biceps :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie co to może być za specyfik:

biało niebieskie kapsułki firmy Trec Nutrition ????

Proszę o jakiekolwiek naprowadzenie.

Opublikowano

aminokwasy, z tego co pamiętam pokaźnych rozmiarów te kapsułki :wink4:

http://www.kfd.pl/trec-amino-max-6800-41071.html

Opublikowano

dzięki,

co by to z resztą nie było, dziś jak wrócę z pracy będzie bal :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

dzięki,

co by to z resztą nie było, dziś jak wrócę z pracy będzie bal :evil: :evil: :evil:

Masz młodzież w domu? :naughty:

Przed balem przypomnij,sobie co sam zażywałeś w jego wieku :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

dzięki,

Przecież to nic złego.. :wink4: