Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gainery,kreatyna cuda wianki? ktoś ma o tym pojęcie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeszcze 3 lata temu ważyłem 60kg przy 182cm.. :kox:

:antykox:

Liść :polew:

Opublikowano

moskal

:polew:

nie bede rozwijac tego tematu

Opublikowano

moskal

:polew:

nie bede rozwijac tego tematu

a co?? zła rozpiska ?? :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

zla ...

omy w zyciu bym nie polaczyl z deca

;)

bo zrobilo by sie maslo z majonezem a nie dobra masa miesniowa ktora sie utrzyma ;)

co innego deca z tesciem + winko na podciecie i metka dla smaku

;)

tak slyszalem .....

Opublikowano

ja tez ogólnie zasłyszałem na podwórku

Opublikowano

ja uwazam ze i tak najlepiej jest cwiczyc naturalnie ... tylko zalezy co kto chce osiagnac

na poczatku wszysdtko fajnie idzie na sucho

potem potrzeba odzywek

potem potrzeba dobrej diety i odzywek i spania

potem juz i to przestaje dawac efekty i organizm ma pewne swoje granice

uwazam tez ze niektorzy robia blad kupujac np jedna odzywke i ja jedzac... zapominajac o takich odzywkach ( antykatabolikach ) jak bcaa i glutamina ....

ja uwazam ze warto jesc wszystko naraz

typu zeby pasc sie to geinery... do tego zeby robic miesien to bialeczko... zeby zapobiegac katabolizmowi to bcaa i glutamina

+ na pompe jakis stack kreatynowy.

;)

pozatym podstawa to dobrze rozpisane treningi oraz dobre ich wykonywanie .... i czytanie o tym ile wlezie. bo potem chodza takie matoly an silownie i nie wiedza co maja robic i jedyne co im moze pojsc to kontuzja.[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 08:48_________________________________________________ps moge polecic tym ktorzy chca przytyc szybko

geinery:

weider mega mass 4000 - 7kg

pvl mutant mass - 6.8kg

:) mi sie na nich tylo elegancko ;)

bialko polecam:

ultimate nutrition pro star

aminokwasy prolab

i do tego glutamina, bcaa i hmb ( wbrew obiegowej opinii hmb nie jest jako takim spalaczem tluszczu ! jak wieksozsc mysli )

ale pamietajcie zeby zrobic fajny miesien najpierw trzeba sie troche zalac ... a do tego sluza geinery :)[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 09:05_________________________________________________aaaaa i najwazniejsze .... nie bijcie dziewczyn pokrzywami po nogach tak jak slawomir peda :kox::naughty::decayed::polew::tongue4:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 09:21_________________________________________________20040326103043.jpg

radek slodkiewicz i andrzej maszewski[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 09:23_________________________________________________gregValentino.jpg

greg valentino i pompa na syntholu[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 09:24_________________________________________________Greg%20Kovacs.jpg

greg kovacs ... poczytajcie o jego wynikach silowych

Opublikowano

ja moge polecic michabolix ,dietanabol i szamadrol bez tego aniu rusz :gwizdanie:

widac ze obaj jada na bialym serze i brazowym ryzu :polew: :polew:

valentino to debil ,ale zdazaja sie idioci co biora synthol

Opublikowano

ja moge polecic michabolix ,dietanabol i szamadrol bez tego aniu rusz :gwizdanie:

do tego treningol 250 i sennobolin 100

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kolego najpierw poćwicz na sucho unikaj Gainera bo to są przede wszystkim węglowodany około 75% i powiedzmy 20-25% białka po nich sie styjesz bo cukry odkładają się jako tłuszcz później. Gainery są dla ludzi którzy są bardzo szczupli i nie mogą zbudować masy.

Kreatyna dopiero po 2 miesiącach ćwiczeń ona wspomorze odchudzanie ale wydaje mi się że spokojnie możesz ćwiczyć a energię do ćwiczeń weźmiesz z tłuszczu zmagazynowanego w twoim organiźmie. Unikaj kolacji po 18 i ćwicz i będzie tylko lepiej.

Opublikowano

unikaj kolacji po 18 i bedziesz suchy wior :kox:

Opublikowano

vtg sory ale dla mnie to bez sensu co piszesz

Opublikowano

Panowie nie wiem co za koksy powymienialiscie, mimo ze cwicze kilka latek :shocked: , slyszalem tylko o mietku omce - najgorsze gowno i wince i tyle , rozumiem ze duzo czytacie ale nie braliscie ?? :cool1:

w VTG zgodze sie z jednym ... jak ktos zaczyna niech zbuduje mase na sucho na poczatku , bez wspomagaczy , efekt jest taki ze jak przestanie cwiczyc nawet na rok to mu to nie spadnie drastycznie :naughty: , co innego nafaszerowac sie prochami lub gorzej sterydami , kazdy moze byc duzy :gwizdanie: , kwestia tylko jaka zaplaci cene i co sie stanie z jego cialem jak przestanie cwiczyc na chwile ...

Znam typa co w ciagu 6 miesiecy niesamowicie przybral na masie , a koks mu uszami wychodzi :polew: :polew:

Opublikowano

mmcv ... jaja sobie robilismy z tymi nazwami hehe :decayed:

fakt najpierw warto na sucho a potem dopiero na odzywkach

ale niech mi nikt nie mowi ze nie warto na poczatku budowac masy geinerem ... bo najpierw trzeba sie troche zalac zeby zbudowac dobry miesien...

i nikt mojego zdania nie zmieni

Opublikowano

Panowie nie wiem co za koksy powymienialiscie, mimo ze cwicze kilka latek :shocked: , slyszalem tylko o mietku omce - najgorsze gowno i wince i tyle , rozumiem ze duzo czytacie ale nie braliscie ?? :cool1:

w VTG zgodze sie z jednym ... jak ktos zaczyna niech zbuduje mase na sucho na poczatku , bez wspomagaczy , efekt jest taki ze jak przestanie cwiczyc nawet na rok to mu to nie spadnie drastycznie :naughty: , co innego nafaszerowac sie prochami lub gorzej sterydami , kazdy moze byc duzy :gwizdanie: , kwestia tylko jaka zaplaci cene i co sie stanie z jego cialem jak przestanie cwiczyc na chwile ...

Znam typa co w ciagu 6 miesiecy niesamowicie przybral na masie , a koks mu uszami wychodzi :polew: :polew:

do dobrze przynajmniej nie jesteś zdemoralizowany :polew:

Opublikowano

hmm.... ja tam nigdy gainera nie lykalem wsumie ... Kiedys dawno temo TOP MAS Olimpu - calkiem dobry produkt ale mial cos kolo 55% bialka , wsumie fajne propocje. Z moja genetyka jakbym szamal gainera to bylbym zalany na maxa ... Jak po mono kreatynie :decayed:

Ale to moj przypadek moze niektorzy potrzebuja wiecej tych wegli , mi wystarcza to co jem , ale znow nie mam w planach byc "najwiekszy najsilniejszy i najmocniejszy " :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Sorry Panowie..ale ten koleś..

greg6.jpg

greg%20valentino

Wygląda z tymi bułami jak ciężko chory..lub zdeformowany na skutek jakiegoś promieniowania :blink:

..i chyba coś mu wybuchło

1446497967_b50cf34ca4.jpg

:no:

Opublikowano

to tylko synthol :)

Opublikowano

:sick3: :sick3:

I każda laska twoja .. :polew:

Opublikowano

to tylko synthol :)

:polew: :polew: :polew: :polew:

on jest k**wa okropny ... Widzialem na meczu Niemcy-Polska w Klagenfurcie takiego ochroniarza co sie jaral swoimi bicepsami ... i stal na ochronie hahahahah ZENADA :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

bralem venom bardzo silny spalacz i dobry,lecz moze wywolywac duzo zmian w organizmie,na 1 raz polecam cos slabszego...ja bym drugi raz juz tego nie bral.

Ja właśnie jestem w posiadaniu "Venom Hyperdrive 3.0+ Globally Approved"

Powiedz mi jak się czułeś w trakcie brania i ile brałeś caps. w ciągu dnia?

bo ja spotkałam się właśnie z różnymi opiniami... na opak. pisze 1-2 dziennie, rano...

a gdzieś czytałam o 2-4 dwa razy dziennie.

:mysli:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 11:42_________________________________________________

greg%20valentino

Jak dla mnie to już totalne przegięcie :kwasny: