Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gainery,kreatyna cuda wianki? ktoś ma o tym pojęcie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a gdzie tu cos odzywczego ;>?? mam kuzyna 5 letniego(bez obrazy) i jego dzien wyglada podobnie ale jeszcze cukierki non stop wpiep**:) takze wiesz na tym nic nie zbudujesz:)) ja tez wrocilem wkoncu na silke :decayed: mozna powiedziec ze zaczynam znow od zera:) 1 rzecz jaka zrobilem to obliczylem zapotrzebowanie i doj**alem nadwyzki 1000kal!! bez dobrej michy nawet dobre SOKI :kox: nie pomoga!!

Opublikowano

To ja tu czegoś nie kumam :gwizdanie: kumpel z roboty zrzucił w tamtym roku 30kg !! a za nim poszedł na dietę jadł tylko obiad i coś małego na ząb (jogurt). To na czym on tak tył ?? jak się go pytałem to na śniadanie nie jadł nic specjalnego, podobnie z kolacją.

Wiesz Twój brat je bo się rozwija, rośnie więc mnie to nie dziwi ;) Nawet w akademiku jak mieszkałem to ziomale z pokoju tyle nie jedli a chudzi nie byli !! k...a ile Wy wpier.... tzn jecie :) ?? :blink:

Ile kcal dziennie powinienem jeść ? (nie licząc kcal w odżywkach)

Jeszcze małe sprostowanie. Jak chodziłem na siłkę moja dieta była inna (bogatsza i obfitsza). Jadłem więcej. Teraz kiedy nie miałem czasu trenować to odpuściłem sobie to, zresztą nie miałem nawet czasu przygotowywać nic. Będzie dobrze. Zobaczę czy po dwóch miechach coś przybędzie. I będę wiedział na czym stoję ;)

Opublikowano

5000k :tongue4:

żeby Ci poszła masa musisz jeść i nie tak jak piszesz jogurcik i jajeczko..

dodatkowo tak jak już wcześniej pisałem musisz dowalić ciężaru i mniej powtórzeń..siła = masa = więcej kilo

Opublikowano

To ja tu czegoś nie kumam :gwizdanie: kumpel z roboty zrzucił w tamtym roku 30kg !! a za nim poszedł na dietę jadł tylko obiad i coś małego na ząb (jogurt). To na czym on tak tył ?? jak się go pytałem to na śniadanie nie jadł nic specjalnego, podobnie z kolacją.

Wiesz Twój brat je bo się rozwija, rośnie więc mnie to nie dziwi ;) Nawet w akademiku jak mieszkałem to ziomale z pokoju tyle nie jedli a chudzi nie byli !! k...a ile Wy wpier.... tzn jecie :) ?? :blink:

Ile kcal dziennie powinienem jeść ? (nie licząc kcal w odżywkach)

Jeszcze małe sprostowanie. Jak chodziłem na siłkę moja dieta była inna (bogatsza i obfitsza). Jadłem więcej. Teraz kiedy nie miałem czasu trenować to odpuściłem sobie to, zresztą nie miałem nawet czasu przygotowywać nic. Będzie dobrze. Zobaczę czy po dwóch miechach coś przybędzie. I będę wiedział na czym stoję ;)

Może kumpel się obżerał w nocy i nic nie mówił... samo nie urosło

Najłatwiej będzie jak kupisz z 10kg gainera jakiegoś porządnego i między 'tym czymś' co jesz aktualnie będziesz tak przynajmniej 3x dziennie go pił po 100-200g z mlekiem. Myślę, że wraz ze wzrostem masy przybędzie apetyt i zamienisz gainera na porządne posiłki

Opublikowano

Myślę, że wraz ze wzrostem masy przybędzie apetyt i zamienisz gainera na porządne posiłki

Ja również :good: Podziękował za rady :hi:

Opublikowano

Zeby rosnac trzeba duzo jesc wiec kazdy sie stosuje:) co do zapotrzebowanie to sobie oblicz wszystko dorzuc 1000 i mysle ze powinno byc ok:P

Wcinaj owsianke na sniadaniee:) w uj weglowodanow a i uklad trawienny rozrusza;))