Maciek80 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam:) Czego to ludzie nie wymysla... Od momentu zakupu samochodu borykalem sie z problemem zaniku mocy ok 3000 obr... Oczywiscie po przetrzepaniu forum na 99% przekonany bylem ze to zapieczone kierowniczki. Pojechalem na VAGa gdzie spec potwierdzil moje przypuszczenia. Wczoraj oddalem samochod na warsztat i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu okazalo sie ze turbina jest czysta a zanik mocy spowodowany byl tym ze ktos wczesniej przy niej majstrowal i wsadzil kierowniczki z 2.5 TDI heh Oczywiscie wymienili mi je na te z AFNa i teraz wszystko dziala jak nalezy a autko smiga az milo Takiego przypadku jak moj jeszcze na forum nie widzialem wiec dolaczam tego posta jako kolejna mozliwa przyczyne zaniku mocy Pozdrawiam
Flyer Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Polscy mechanicy to ludzie z pradziwa fantazja. Ostatnio na AKP komus wsadzono turbine ze starego 2.5 TDI (150PS) do nowego BAU (180PS). W rezultacie podobno prosiak zamieszkal pod maska tego auta...
Rekomendowane odpowiedzi