akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki!
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki! w poniedziałek Ci mogę sprawdzić
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki! w poniedziałek Ci mogę sprawdzić Upier... dziś conieco...
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki! w poniedziałek Ci mogę sprawdzić Upier... dziś conieco... zgłoś szkodę z polisy AC bo się zachciało obniżać, jakbyś miał allroada to był by luzik
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki! w poniedziałek Ci mogę sprawdzić Upier... dziś conieco... zgłoś szkodę z polisy AC bo się zachciało obniżać, jakbyś miał allroada to był by luzik Ale chyba nie warto bo mi zniżku pójdą a osołona chyba nie może kosztować sporo... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki! w poniedziałek Ci mogę sprawdzić Upier... dziś conieco... zgłoś szkodę z polisy AC bo się zachciało obniżać, jakbyś miał allroada to był by luzik Ale chyba nie warto bo mi zniżku pójdą a osołona chyba nie może kosztować sporo... :gwizdanie: przeważnie 10% na dwa lata, więc jeśli urwałeś jedną osłone za 200zł to raczej nieopłacalne zawsze coś można........ :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki! w poniedziałek Ci mogę sprawdzić Upier... dziś conieco... zgłoś szkodę z polisy AC bo się zachciało obniżać, jakbyś miał allroada to był by luzik Ale chyba nie warto bo mi zniżku pójdą a osołona chyba nie może kosztować sporo... :gwizdanie: przeważnie 10% na dwa lata, więc jeśli urwałeś jedną osłone za 200zł to raczej nieopłacalne zawsze coś można........ :gwizdanie: :?: BTW Pod silnik już w koszu i ta z lewej strony szura po drodze jak jadę więc nie wiem czy coś się z niej jeszcze da zrobić.
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Proszę o numery wszystkich osłon podwozie (pod silnik, skrzynie, bok Lewa i Prawa strona...) Z góry dzięki! w poniedziałek Ci mogę sprawdzić Upier... dziś conieco... zgłoś szkodę z polisy AC bo się zachciało obniżać, jakbyś miał allroada to był by luzik Ale chyba nie warto bo mi zniżku pójdą a osołona chyba nie może kosztować sporo... :gwizdanie: przeważnie 10% na dwa lata, więc jeśli urwałeś jedną osłone za 200zł to raczej nieopłacalne zawsze coś można........ :gwizdanie: :?: BTW Pod silnik już w koszu i ta z lewej strony szura po drodze jak jadę więc nie wiem czy coś się z niej jeszcze da zrobić. to na bank osłony + mocowania Na skrzynię biegów też masz osłone ?
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Teortetycznie powinna być... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Teortetycznie powinna być... :gwizdanie: rzadko spotykana, przeważnie w q :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Teortetycznie powinna być... :gwizdanie: rzadko spotykana, przeważnie w q :gwizdanie: Jutro zerknę pod wóz to się zobaczy.
Rekomendowane odpowiedzi