Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piekny grill co sadzicie i gdzie taki dostac??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie strasznie podoba mi sie taki grill :

http://www.autoall.com/images_products/ISSAN%20350Z%20Racemesh%20Grill%202006.jpg

http://lib.store.yahoo.net/lib/mytightride/30697big.gif

http://www.flamingwheels.pl/artykuly/zdjecia/publicystyka/scrape/image002.jpg <<<Ten najbardziej

Wiecie jak w pieknych amerykanskich hot rod'ach....

Gdzie taki znalezc i czy jest ktos w stanie takie cos wygonac :a4fan:

Opublikowano

1 wyglada wyglada jak siatex. 2 i 3 moze i ladny ale A4 to nie hot rod. Na upartego mozesz kupic listewki chromowane poprzycinac i poprzyklejac pionowe chromy.. Ale ogolnie wg mnie zly pomysl.. :thumbdown: nie widzialem jeszcze czegos takiego na A4 ale obawiam sie ze bedzie zajezdzac WT.. :confused4:

Opublikowano

Szczerze mówiąc to faktycznie ładny styl na amerykańskie auta... cos takiego na A4 jak dla mnie porazka... no ale to Tobie ma sie podobać :thumbup:

Opublikowano

może i ładnie się prezentują /2 i 3/ ale do :audi: raczej nie pasuje :thumbdown:

Opublikowano

Keżor vel grill szpec :) nie ma takego gryla co by go keżorek swoją bryczką nie powoził ;)

Opublikowano

Keżor vel grill szpec :) nie ma takego gryla co by go keżorek swoją bryczką nie powoził ;)

dokładnie , bo znowu mam inny :polew: z S4 zmieniłem na po drugim lifcie :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

Ja nie napisalem ze chce taki zalozyc tylko ze mi sie podoba i gdybym mial go w rekach musial bym sie zastanowic, jestem czlowieiem ktory nie gustuje w mocnym tuningu ja lubie piekno:) :afro:

Acha i troszke sie dowiedzialem o tych grillach ten ostatni jest wykonany z platyny i wszystkie tego typu grille sa wlasnie z tego "taniego" materialu mam kumpla w stanach i z nim gadalem mowi ze w jedym sklepie widzia do jeepa taki gril za 2500 $[br]Dopisany: 17 Grudzień 2007, 14:44 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item280831085_grill_chromowany_audi_a4_do_2004_tuning_.html

Opublikowano

dokładnie , bo znowu mam inny :polew: z S4 zmieniłem na po drugim lifcie :tongue4:

Opychasz tego S4 ? :decayed:

Ciepły

te grile troche takim siatexem podlatuja , ale jak masz swoja wizję to Ok. :th:

Opublikowano

Opychasz tego S4 ? :decayed

w życiu nie oddam :decayed: po prostu zamieniłe sie na jakiś czas z Murzynem na grille. ale boje sie że mi już nie odda :(
Opublikowano

Opychasz tego S4 ? :decayed

w życiu nie oddam :decayed: po prostu zamieniłe sie na jakiś czas z Murzynem na grille. ale boje sie że mi już nie odda :(

hyhyhy...za grill od S lub Rs cz dac ze 300 - 400 stówki nie ?

Ja kupie sobie grill bez loga na probe bo obecny mnie wkurza :kox:

Opublikowano

A4 to nie amerykaniec, i takie grile nie pasują... Lepiej założyć grill od S-ki, albo R-eski lub bez znaczka i będzie ładnie i orginalnie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no ja tez bym obstawal za grillem z S4 bo jest naprawde :thumbup: a takie jak cieply pokazales, no to tak ale wlasnie do amerykanców a nie do :audi: ...

Opublikowano

nie rób z a4 pługu do odśnieżania śniegu (fotka 3)