STO_PROCENT Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 witano Dzis postanowiłem (wynika to z mojej praktycznie zerowej wiedzy o audio ) podłączyc tylne głośniki do kabli wychodzących z radia od głośników przednich. Zrobiłem tak poniewaz radio(orgilnalny kasieciak) miał tylko dwa "bolce" :> na głosniki dodam ze głosnki z przodu 100w 4 omy z tyłu 120 4 omy nie spale radia jeśli bede tak śmigał? póki co to działa podpowiedzcie mądre głowy
Krycha Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Raczej nie spalisz jak nie będziesz szalał z głośnością, chodź tyle głośników podpiętych pod jeden kanał? Raczej będzie słabe to granie :gwizdanie:
STO_PROCENT Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2007 nie jestem fanem głośnego grania więc brak decybeli mnie nie boli raczej preferuje słuchanie lekkostrawne :> bardziej martwi mnie czy radio da rade do tych głosników ( szerze to wolałbym ogrinalne słabsze głośniki) ktoś chetny na wymiane ? bo ja oszem
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 STO_PROCENT napisz dokladnie jakie to glosniki(marke model)... to pomyslimy... ja mam ori Nokii w drzwiach z przodu i tylniej połce podpiete pod radio JVC i calkiem przyjemnie smiga:)
Rekomendowane odpowiedzi