peklysz Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Witam klubowiczów mam następujący problem. Wkładając kluczyk do zamka w drzwiach pasażera i przekręcając go nic się nie dzieje, nie otwiera mi wszystkich drzwi tylko to jedno a także nie zaświecają się lampki po otwarciu. Nie mam tego problemu od strony kierowcy , po wsadzeniu kluczyka , otwieraj się wszystkie drzwi i zapala się lampka. Bezpieczniki sprawdzone, przewody też, pompkę centralnego tez sprawdzałem i jest oki, gdzie mam szukać przyczyny w drzwiach pasażera. z góry dziękuje za pomoc.
mcm Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 przyczyna tkwi w zamku drzwi, tam są krańcówki które po przekręceniu kluczyka uruchamiają zamek, w kilku autach spotkałem się z tym że były skopane[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:14_________________________________________________
peklysz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tak myślałem, że to mikrowłącznik, teraz mam pytanie jak to ustrojstwo wyjąć z zamka, żeby nic nie urwać przypadkiem.
Rekomendowane odpowiedzi