galopek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Mam audi a4 b7 po wymianie zderzaka i świateł ze zwykłych na bi-xenon (nie ja wymieniałem tak już było przy zakupie). Światła mijania i drogowe działają normalnie, troche słabo ale pewnie żarniki do wymiany . Problem ze światłami dziennymi, czy da się je jakoś podłączyć bez włącznika (mogą się włączać przy odpalaniu). Myślałem o włączeniu Vag-iem, byłem u kolesia z kablem i mówił coś, że się nie da bo brakuje sterownika jakiegoś . Przy okazji, podłączenie spryskiwaczy to ciężka sprawa?
kred Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 zmieniasz kodowanie regionu na skandynawie i same ci sie zapalają po przekreceniu kluczyka
galopek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 W każdym aucie da się to zmienić, czy jednak jest możliwe, że czegoś brakuje? Dobrze by było, żebym wiedział konkretnie co i jak zanim znowu zapłacę za podłączenie pod kompa , a koleś kabel ma ale chyba nie bardzo wszystko ogarnia
domin79 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 W każdym aucie da się to zmienić, czy jednak jest możliwe, że czegoś brakuje? Dobrze by było, żebym wiedział konkretnie co i jak zanim znowu zapłacę za podłączenie pod kompa , a koleś kabel ma ale chyba nie bardzo wszystko ogarnia ..sprawdz jaki masz moduł MCE ale skoro bixy działają to pewnie HIGH,dokup włącznik DRL ok 90 zł w aso , podłanczasz do modułu, kodujesz i śmiga spryski to tylko dwa kabelki dociągnięte do pompki sprysków z modułu MCE
KFX Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 W każdym aucie da się to zmienić, czy jednak jest możliwe, że czegoś brakuje? Dobrze by było, żebym wiedział konkretnie co i jak zanim znowu zapłacę za podłączenie pod kompa , a koleś kabel ma ale chyba nie bardzo wszystko ogarnia ..sprawdz jaki masz moduł MCE ale skoro bixy działają to pewnie HIGH,dokup włącznik DRL ok 90 zł w aso , podłanczasz do modułu, kodujesz i śmiga spryski to tylko dwa kabelki dociągnięte do pompki sprysków z modułu MCE jak masz lusterko fotochromatyczne wewnętrzne i włącznik świateł z AUTO, to wystarczy tylko włącznik do DRL i kodowanie
Rekomendowane odpowiedzi