barman67 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam, nie mogę odpalić auta, wczoraj jeździłem a dzisiaj gdy odpaliłem to chwile chodziło a później zgasł i już nie odpalił.Odpala tylko gdy naciskam pedal gazu w momencie puszczenia pedalu gasnie,dodatkowo dziwnie pracuje silnik jak traktor .paliwo jest co prawda blisko rezerwy ale bywalo gorzej i autko gadalo.Prosze o pomoc Temat poprawiony.Stosuj prefik na początku tematu.Patrz Regluamin [cayenne]
cayenne Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Podstawowa rzecz na początek to podpięcie pod VAG'a. Powinien pokazać błędy. Poza tym kiedy ostatnio wymieniałeś świece?
barman67 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2007 sorki za bledy w temacie ale jestem tu pierwszy raz.poprawilem.swiec nie wymienialem mam go od 3 miesiecy-sprowadzony i do tej pory chodzil jak ta lala,dzisiaj porazka.Czy Vag posiadaja tylko autoryzowane stacje obslugi ???
cayenne Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Czy Vag posiadaja tylko autoryzowane stacje obslugi ??? Nie. Jesteś z Zabrza a chłopaki ze Śląska organizują spoty. Podjedź jak dasz radę,na pewno Ci pomogą. Poczytaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,9569.0.html
tajnos Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 przyczyn moze byc wiele zbyt niskie cisnienie w pompie paliwa, niskie cisnienie w cylindrach , swiece, przewody itp.
Rekomendowane odpowiedzi