adi67 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wiec nic mi nie daje twój opis
mecenas61 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Z tej strony to sa przyciski w anglikach , coś tu jest kombinowane.
adi67 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale to nie jest Anglik po prostu jest odwrócona cała gałka i nie mam pojecia jak ją zdjąć
teeree Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Ale to nie jest Anglik po prostu jest odwrócona cała gałka i nie mam pojecia jak ją zdjąć sorry za odgrzanie kotleta, ale poradziels sobie juz? sciagneles galke?
greg1 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 To nie angol tylko jakis burak odwrotnie wcisnal
adi67 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Niestety nadal jest jak było a nie chce nic na siłe robic dopuki nie bede wiedział na 100% jak to zdjąc to nie ruszam tego puki co to działa a jak cos sknoce to bedzie wiekszy problem wiec jesli wie ktos jak to zdjąć bede ogromnie wdzięczny [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 18:34_________________________________________________Temat ciągle aktualny jak ktos moze pomóc to bedze wdzieczny[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 14:44_________________________________________________Czyżby nikt nie potrafił mi pomóc
evil_71 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Mam nadzieję, że temat jest dalej aktualny... Sposób jest dobry, tylko za delikatnie próbujecie u mnie też nie mogłem sobie poradzić, więc w końcu użyłem śrubokręta i obracając tą tulejkę pod gałką i podważając ją płaskim śrubokrętem zdjąłem ją na jakieś 4 mm, potem wyciągnąłem przycisk lekko i oboma rękoma do góry i gotowe, gałka zeszła nie bójcie się, że wam przycisk wpadnie do środka, bo jak się tak stanie, wystarczy dmuchnąć od strony drążka i przycisk sam się wysunie zakładanie w kolejności odwrotnej, gałkę trzeba mocno wcisnąć i tulejka sama wskoczy na swoje miejsce Pozdrawiam
adi67 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Dziek bardzo wszystkim juz sobie z tym poradziłem korzystając z waszej podpowiedzi i rzeczywiscie trzeba tyło tą tulejkę zsunąć w dół i ten guzik wyciągnąć w pozycji N a potem energicznie gałka do góry i wyszła teraz jest ok jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi