Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Jakie lusterka dla mojej furki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam - moją furke znacie ( jeżeli nie to : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18013.0.html ) Chciałem poznać Wasze zdanie na temat lusterek , jak Wam się widzą i czy coś byście zmienili ( 1.Zostawić jak jest 2.Nakładki chrom dobrej jakości 3.Inna propozycja ). Chodzi mi po głowie założenie nakładek chrom, ale nie chciałbym zepsuć wyglądu mojej furki dlatego napiszcie co w/g Was bedzie najładniej wyglądało - dzięki za opinie

Opublikowano

Jak cos to chromowane nakladki in.pro.

Albo ori z S4.. :th:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2007, 10:51 _________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,20787.0.html :)

Opublikowano

ale przy tym kolorze auta do nie wiele da. zostaw tak jak jest a zainwestuj lepiej w coś innego.

Opublikowano

Kolor trochę za jasny i efekt takich lusterek bedzie - taki sobie . Ja bym sobie odposcił i kupił nakładki S4 na drzwi :decayed:

Opublikowano

Kolor trochę za jasny i efekt takich lusterek bedzie - taki sobie . Ja bym sobie odposcił i kupił nakładki S4 na drzwi :decayed:

w pełni sie zgadzam z wypowiedzią kolegi , Mironek odpusc te lusterka ( jak juz to ORI S4 ) pomyśl o innych dodatkach jak by np. o przednim zderzaku od S4 :)

Opublikowano
nakładki S4 na drzwi :decayed:

Nakładki :polew:

Nie macie racji z obudowami luster moim zdanim - roznica jest znaczna. Sam zamierzam to zrobic - a mamy z mironem ten sam kolor nadwozia, ale mam poki co wazniejsze wydatki, wiec moze na lato beda...

Kup albo od eSki albo matowy chrom (nie ori).

Opublikowano

widze ze relingi masz w chromie takze chrom nakladki bedzie jak najbardziej na miejscu :th: albo ori od s4 :thumbup: