bula87 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Zaprezentuje tutaj moje autko, czyli AUDI A4 B5 AVANT jest to wersja po lifcie nie mam go długo, bo dopiero od sierpnia 2010. Dużo zmian nie zaszło, auto jest prawie w całości seryjne ale nie wykluczam zmian;). Wersja zimowa: Wersja letnia: Plany: Lampy zespolone przód US tylna klapa z mała tablicą US felgi BBS RS skręcane pomalowane i wypolerowane ranty kubełkowe fotele gwintowane zawieszenie utrzymanie auta w bdb stanie technicznym jak i wizualnym wszelkie dodatkowe zmiany będę uzupełniał Pozdrawiam
Gość boskizigoloo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :cool1:na początek posadz troszkę na glebe:)
Milczar Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 AHU A nie przypadkiem AHH ? Lifty miały już chyba oznaczenie AHH, minilift miał AHU
beemek88 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :cool1:na początek posadz troszkę na glebe:) no dokładnie :> moja też bedzie musiała isc do gleby bo wysoko stoi
bula87 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Gleba będzie ale najpierw muszę dojazd do domu zrobić;)a oznaczenie na kartce w bagażniku jest AHU;)
Rekomendowane odpowiedzi