Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:decayed: tak jak teraz dokladniej polukalem na 2 zdjecie to w sumie widac ;):polew:

odrazu inny świat się zrobił :rolleyes:

ta to tak zwane sterowniki do grafiki :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tez jestem od niedawna posiadaczem a4 wiec pisze sie na jakis spocik.Pozdro.

Opublikowano

o w kurteczkę ale nas tu dużo się zrobiło :decayed:,

poza tym faktycznie można by coś zorganizować w najbliższym czasie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to ja lece na geanta i czekam na reszte ;P ksz ksz bez odbioru ;P

Opublikowano

to lustereczko, szerokości, powodzenia :polew:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:06_________________________________________________żeby dzień nie był stracony to sobie oglądnijcie

:naughty:
Opublikowano

no to kiedy ???? moze jutro moze niedziela?

Opublikowano

proponuje zrobic spocika jak przyjade :decayed: tzn za jakis tydzien moze dwa :decayed: tylko ze Ja w srodku tygodnai bede :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

u srodek tygodnia mi akurat nie pasuje :/ pracuje w warszawie :/ niestety :( wiec ciezko bedzie zeby skoczyc z wwa do ldz tak na spocik ;)

Opublikowano

ciekawe czy jakis spocik dojdzie do skutku :naughty:

Opublikowano

w weekend więcej ludzi jest na miejscu, a dla mnie to bez różnicy kiedy byle nie wcześniej jak o 18-tej :gwizdanie:

Opublikowano

widzę że coś się w łodzi ruszyło,no i ludzi jakoś więcej,weekendy mam raczej wolne i mogę podjechać do łodzi jak coś. dajcie tylko znać co i jak. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja rowniez mam A4 od miesiaca i tez chetnie bym sie wybral na jakis spocik piszcie kiedy gdzie i o ktorej ja akurat mam taka robote ze godzina i dzien nie gar dla mnie zadne roli :decayed::naughty: mam nadzieje ze do konca lutego cos sie uda nam zorganizowac :> moze nawet moglibysmy sprobowac jako klubowicze A4-klub zaprezentowac sie silna grupa na ul.Technicznej w czwartek na tych ich ulicznych wysciagach :rolleyes::naughty: chociaz dawno nie bylem tam i nie wiem czy teraz zima cos organizuja :gwizdanie: ale czekam na odpowiedzi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Witam

no mi jak pisalem wyzej srodek tygodnia nie pasi niestety :/ raczej weekend ;)

Opublikowano

No tylko dalem przyklad pewnie i tak wiekszosc osob bedzie miala wiecej wolnego czasu w weekend tzreba cos pomyslec bo dawno nic w lodzi nie bylo oragnizowane z tego co wiem a moze byc sympatycznie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe no moze najpierw to sie musimy poznac ;) ja przynajmniej nie znam nikogo ;) bylem kilka razy na spocie i bylo troche aut na poczatku zeszlego roku ;)

Opublikowano

No ja Audi kupilem i miesiac temu tak to latelem na zloty 206 cc klub Peugeot :przebiegly: ale to tylko dla tego ze ja mialem Fiacika Uno a jak wiadomo z takimi autkami nikt sie nie afiszuje i nie robi zadnych spotow zlotow i itp ;( ;( czasme cos organizowali ale to raz od wielkiego dzwona i w drugim konicu polski :confused4: :confused4: dlatego latalem na Peugeota bo duzo kolegow ode mnie tam jedzilo to sie zabieralem przy okazji :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

heheh no a teraz nastal czas a4 ;) sie przesiadles z uno do a4 to pewnie duza zmiana ;)

Opublikowano

Jak by to powiedzial poeta nie ma co porownuywac gowna do tawrogu :decayed: chociaz na tego Fiata nie mailem co narzekac latal po calej poisce ze mna i nad morze pojechal i w gory nawet na mauzry chcial sie wybrac ale juz nie dal rady i pompa wody mu w Olsztynie poszla :embarrassed: :embarrassed: ale po naprawie smigal dalej :naughty: ale fakt nie ma porownaniateraz sie czuja jak Lord Wader w A4 :decayed: :decayed: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

heheheh no to pieknie :D o tp chodzi ;)

Opublikowano

Dobra lece jak cos to pisz kiedy masz czas jakos sie musimy wszyscy dostosowac i gdzies wyruszyc po tej lodzi :decayed: mam ndzieje ze jeszcze ktos ie odezwie do nas :naughty: :naughty: :>