Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ode mnie chciał za dużo ale ludzie z pracy mają instalacje od niego i sobie chwalą

przed montażem robi diagnoze motorowni

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a nie wiesz jak z cenami[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 18:15_________________________________________________a słyszałes o takiej instalacji kme diego g3

Opublikowano

na stronie jest cennik

tej instalki nieznaju :no:

Opublikowano

zobacz jeszcze w dziale LPG co polecają do turbinowca

Opublikowano

no niezle ceny mają ale do tego motoru to trzeba dać tyle żeby był git[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 18:21_________________________________________________polecaja własnie brc sequent 24 i stag 300 chyba a znasz jeszcze jakiś gazowników w łodzi

Opublikowano

jak ci zrobi dobrze gazownie to nie poczujesz, że jedziesz na LPG a jak ci się zachce zwiększać moc to zrobisz tylko korekte mapy do nowej mocy :naughty:

Opublikowano

zwiększył bym sobie moc zwiększył :>

Opublikowano

w sumie to nikogo innego godnego polecenia

Opublikowano

spoko :good:

Opublikowano
  • Autor

a tu

RE4Q9.jpg

pędzel to ja nosze przy sobie :wink4:

no i to rozumiem normalnie znalazlem :P sprawdze to napewno ale w sobote jak juz sciagne do lodzi bo nie bede ryzykowal ze cos moje zdolne do auta obie nawet nie lewe rece cos zmlodza :D

podziekowal ksz ksz

Opublikowano

ja mam diego co klamiesz ze nie znasz:P na weselnej bardzo polecaja

Opublikowano

pamiętam tylko że masz jet :tongue4:

Opublikowano

Hejka :hi:

Seba już Ci pisaliśmy, żebyś to odpowietrzył, a ty dalej kombinujesz :confused4:

Co do gazu, to tak jak mówiłem na spociku. Nie polecam Stefanowskiego. Może ma fajny sprzęt, może się tam już pozmieniało, a może trafiłem na debila i popsuł mi auto. Założenie gazu to nie taki problem. Problem to poustawiać to potem na kompie i trzeba mieć sprzęt do tego ;) Jak jakiś koleś w garażu ma i trudni się zakładaniem, to czemu nie. Można siedzieć przy nim i patrzeć co robi. Można zażyczyć sobie wlew za klapką wlewu benzyny itp. W nagaz.pl focha mi puścili, jak chciałem za klapką. W zerzaku też olali. Ma koleś zakład największy w Łodzi i ma tam ogromny przerób. Jedni drugich nakręcają, ale mnie fachowość ni chusteczki się nie podobała.

Sam też bym furkę zagazował i też nie bardzo jest u kogo, a słyszy się tylko Stefanowski, Stefanowski :thumbdown:

Ps. Jak zamieścić ogłoszenie w dziale Sprzedam? Nie widzę przycisku żadnego typu nowe ogłoszenie itp :angry:

Opublikowano

ja zakladalem na kwidzynckiej, kolo mnie, zrobili mi we wlewie bez problemowo. a co sprzedajesz:P

Opublikowano

a gdzie na kwidzynckiej

Opublikowano

to jest slepa ulica wiec nie ma ze nie trafisz:p odchodzi od limanowskiego, ja dalem 2200[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 21:45_________________________________________________Bartek 2 pytania... gorny przedni wahacz zdejmowales ?? ile dales za przeowy wys napiecia

Opublikowano

ja nie musiałem demontować tego wahacza ale go wypinałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________

Co do gazu, to tak jak mówiłem na spociku. Nie polecam Stefanowskiego. Może ma fajny sprzęt, może się tam już pozmieniało, a może trafiłem na debila i popsuł mi auto. Założenie gazu to nie taki problem. Problem to poustawiać to potem na kompie i trzeba mieć sprzęt do tego ;) Jak jakiś koleś w garażu ma i trudni się zakładaniem, to czemu nie. Można siedzieć przy nim i patrzeć co robi. Można zażyczyć sobie wlew za klapką wlewu benzyny itp. W nagaz.pl focha mi puścili, jak chciałem za klapką. W zerzaku też olali. Ma koleś zakład największy w Łodzi i ma tam ogromny przerób. Jedni drugich nakręcają, ale mnie fachowość ni chusteczki się nie podobała.

Sam też bym furkę zagazował i też nie bardzo jest u kogo, a słyszy się tylko Stefanowski, Stefanowski :thumbdown:

Ps. Jak zamieścić ogłoszenie w dziale Sprzedam? Nie widzę przycisku żadnego typu nowe ogłoszenie itp :angry:

jak pisałem wcześniej u niego też nie zakładałem instalacji, jak mi krzykneli cene to mi kapelusz z głowy zleciał :shocked:

podaje tylko opinie użytkowników od niego :hi:

poza tym kolega ma turbulum i zwykłej instalki nie może założyć, gazownik musi potrafić ogarnąć temat

jak chcesz opendzować gablote to muszisz mieć 50 postów z działu technicznego :gwizdanie:

a jak chcesz opendzlować jakiegoś fanta musisz mieć 30

Opublikowano
:hi: dobry wieczor :gwizdanie: be\ kit :decayed:u nie bylo mnie 1 dzien a czytania na 1 godzine :tongue4: lecicie z tematem ze ho ho