Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie kurna rozkręcili :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

głodny? :mysli:

Chyba spragniony :banan1: .Ja jestem Sprite , a ty pragnienie :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed:

Opublikowano

no dzisiaj caly dzien piszemy jak by byly nagrody za :spam: bysmy mieli chyba wiecej niz 1 miejsce :decayed:

Opublikowano

Pany dajcie znać kiedy walicie te fotki :wink4: też bym chętnie podjechał :dance::banan2:

Jak można oczywiście :notworthy:

Co to towarzych poszło lulu :mysli: albo :sexinbed: albo :drinks:

nie ma z kim popisać ;( ;( ;(

Opublikowano

Pany dajcie znać kiedy walicie te fotki :wink4: też bym chętnie podjechał :dance::banan2:

Jak można oczywiście :notworthy:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 22:10_________________________________________________

towarzych zwinęło się już lulu czy[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 22:14_________________________________________________

Jak można oczywiście :notworthy:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 22:10_________________________________________________

towarzych zwinęło się już lulu czy :sexinbed: lub :drunk:

juz po wszystkich wyzej wymienionych czynnosciach ruchowo-sprawnosciowych

javascript:void(0);
Opublikowano
  • Autor

lo matko a to co sie stalo nic nie czaje z Twojego posta Tomku :D:blink:

Opublikowano

nie dziwie się bo ja go w trakcie poprawiałem :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 22:25_________________________________________________a propos fotek to macie jakiegoś fotografa :mysli: czy sami rezacie fotki :decayed:

Opublikowano

podobno mamy :gwizdanie:

Opublikowano

zapytam jeszcze jak tam rameczki nasz Doręczycielu - dręczycielu z zaje....mi pks-ami :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no kaska zaplacona teraz czekac na wysylke mysle ze w przyszlym tygodniu bedzie juz z nimi latac :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 22:38_________________________________________________bo napisane jest ze pierwsza wysylka jest planowana na 17 lipca :disgust:

Opublikowano

no to gitesuwa na klawuche :good: nie mogę się doczekać

Opublikowano

czujesz nutke podniecenia :cool1::polew:

Opublikowano

nutkę nie NUTĘ !!!!!!!

Opublikowano
  • Autor

heheh fotograf jest mam kumpla ktory pracuje w studiu fotograficznym nie jest zawodowcem ale ma duzo wieksza wiedze i sprzet niz ja ;) a jak nie da rady to ja mam aparacik sony h5 stary ale jary ;) tez sie cos wyreza nie ma problemu :D [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 22:44_________________________________________________jak tak dalej pojdzie to jeszcze dzis zaliczymy 500 :D i trzeba sie bedzie :drunk:

Opublikowano

ale wiesz co bedziew glownym tematu fotek :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 22:46_________________________________________________jak peknie 500 to ide spac :tongue4:

Opublikowano

HA to i ja sie dorzucam zeby pękło 500 :gwizdanie:

Opublikowano

o pan polerka :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehehe tak robimy 300 zdjec z kierwa Tomka :D w roznych pozycjach a to na manu a to na galerii a to na lotnisku moze :D wszedzie i jak sie da :D

Opublikowano

hehehe tak robimy 300 zdjec z kierwa Tomka :D w roznych pozycjach a to na manu a to na galerii a to na lotnisku moze :D wszedzie i jak sie da :D

i to jest profesjonalne podjescie :oklaski: :oklaski:
Opublikowano

te listonosz... zamilcz bo dostaniesz negatywa na Allegro :D