Adrenalina Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dzięki za kawke i ciasto mniam mniam Po wizycie na zlocie i w Zgierzu stwierdzilismy z Miskiem że mit można obalić W łódzkim nie tylko k...urwy i złodzieje Miło było bardzo was poznać!!!!Adrenalinaczekam na filmik bo się kobieto nakręciłas że hej nie prędko.... ale postaram się żeby było co oglądac
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dzięki za kawke i ciasto mniam mniam Po wizycie na zlocie i w Zgierzu stwierdzilismy z Miskiem że mit można obalić W łódzkim nie tylko k...urwy i złodzieje Miło było bardzo was poznać!!!!Adrenalinaczekam na filmik bo się kobieto nakręciłas że hej nie prędko.... ale postaram się żeby było co oglądac no bo od tego krecenia sie tak napromieniowalas ze swiecilas w nocy jak latarnia morska
MarianekZg Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ja na tym wcześniejszym zdjęciu to już chyba troszkę śpiący :mysli:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 22:28_________________________________________________Tomek nie mogłeś wujkowi Miśkowi - Zygmuntowi ładniejszej fotki wybrać :kox:
klysek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 nie nie byles spiacy tylko zamyslony
MarianekZg Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 jak jestem zamyślony to oglądam kolor paneli :polew: oparty o rękę
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dzięki za kawke i ciasto mniam mniam Po wizycie na zlocie i w Zgierzu stwierdzilismy z Miskiem że mit można obalić W łódzkim nie tylko k...urwy i złodzieje Miło było bardzo was poznać!!!!Adrenalinaczekam na filmik bo się kobieto nakręciłas że hej nie prędko.... ale postaram się żeby było co oglądac no bo od tego krecenia sie tak napromieniowalas ze swiecilas w nocy jak latarnia morska gdyby było tak jak mówisz, to nie zjechałabym na tyłku po schodkach idąc w nocy do WC :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 hahahah bylo chociaz na sankach szkoda tylka [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 08:21_________________________________________________a wogole to
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 na tyłku wygodniej na sankach mogłabym sobie zrobić krzywdę
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 heheh ale pozniej boli a sanki nie bola
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 jak jest dobra amortyzacja to nie boli
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 heheh no ja tam nie wiem jaka jest
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 heheh wiesz lepiej wiec sie nei kluce
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dzięki za kawke i ciasto mniam mniam Po wizycie na zlocie i w Zgierzu stwierdzilismy z Miskiem że mit można obalić W łódzkim nie tylko k...urwy i złodzieje Miło było bardzo was poznać!!!!Adrenalinaczekam na filmik bo się kobieto nakręciłas że hej Matko to my taką opinie mamy? Misiek masz ordera, że zwalczyłeś a w zasadzie "obaliłeś" ten mit.
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 no ale co to za mit ?? co to za bzdury ...
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ja tego nie znałam, żeby nie było :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 09:32_________________________________________________chociaż jak kiedyś siedziałam w Szwajcarii to taką opinię mieli ogólnie o polakach
Rekomendowane odpowiedzi