Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 k..., ch..., zlodzieje i p... same
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 http://vimeo.com/13307258 tu macie esencję z urodzin śląskich
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 http://vimeo.com/13307258 tu macie esencję z urodzin śląskich tja, ogłądałam :>[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 12:48_________________________________________________ k..., ch..., zlodzieje i p... same buehehe a ja tak subtelnie się starałam
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 heeh ja tez juz kiedys gdzies widzialem filmik a to co napisalem to tylko cytat ktos po ogolnopolskim tak ladnie o Nas powiedzial
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Keżor widze byl tam na tych urodzinach waszym wodzirejem [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 12:52_________________________________________________ heeh ja tez juz kiedys gdzies widzialem filmik a to co napisalem to tylko cytat ktos po ogolnopolskim tak ladnie o Nas powiedzial tak nikt nie powiedzial tylko mowil cyt: "U was tam w lodzi to tylko same ku...wy,zlodzieje,zydy i mydlo" :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 a no to moze to ja cos ubarwilem w chwili
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jak się wpisze w google - opinie o ślązakach - mozna znaleźc taką Haniczka (07.09.13 00:37): wszyscy ślązacy, jakich z zyciu spotkalam (a bylo ich wielu z racji moich kilku przeprowadzek ) to byli oblesni zboczency, czestokroc tez niestroniacy od narkotykow.. wmawialam sobie,ze mam pecha, i nie wolno generalizowac, az w koncu poznalam chlopaka z Rudy Ślaskiej, naprawde inteligentnego, dobrego czlowieka, zaprzyjaznilismy sie ale po paru miesiacach zabrala go policja..coz, nie byl wiec wyjatkiem:/ tak wiec mimo dobrych checi, na dzien dzisiejszy niestety, ale mam zle zdanie o ślazakach. bueheh czyli nie tylko my mamy przefajdane
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jak się wpisze w google - opinie o ślązakach - mozna znaleźc taką Haniczka (07.09.13 00:37): wszyscy ślązacy, jakich z zyciu spotkalam (a bylo ich wielu z racji moich kilku przeprowadzek ) to byli oblesni zboczency, czestokroc tez niestroniacy od narkotykow.. wmawialam sobie,ze mam pecha, i nie wolno generalizowac, az w koncu poznalam chlopaka z Rudy Ślaskiej, naprawde inteligentnego, dobrego czlowieka, zaprzyjaznilismy sie ale po paru miesiacach zabrala go policja..coz, nie byl wiec wyjatkiem:/ tak wiec mimo dobrych checi, na dzien dzisiejszy niestety, ale mam zle zdanie o ślazakach. bueheh czyli nie tylko my mamy przefajdane :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 12:56_________________________________________________jak Basia sie zgodzi to wam pokaze kogos kto mogly by byc takim zboczenem i wcale nie stawial bym i wy pewnie tez oporow
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jak się wpisze w google - opinie o ślązakach - mozna znaleźc taką Haniczka (07.09.13 00:37): wszyscy ślązacy, jakich z zyciu spotkalam (a bylo ich wielu z racji moich kilku przeprowadzek ) to byli oblesni zboczency, czestokroc tez niestroniacy od narkotykow.. wmawialam sobie,ze mam pecha, i nie wolno generalizowac, az w koncu poznalam chlopaka z Rudy Ślaskiej, naprawde inteligentnego, dobrego czlowieka, zaprzyjaznilismy sie ale po paru miesiacach zabrala go policja..coz, nie byl wiec wyjatkiem:/ tak wiec mimo dobrych checi, na dzien dzisiejszy niestety, ale mam zle zdanie o ślazakach. bueheh czyli nie tylko my mamy przefajdane :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 12:56_________________________________________________jak Basia sie zgodzi to wam pokaze kogos kto mogly by byc takim zboczenem i wcale nie stawial bym i wy pewnie tez oporow to wrzucaj ---- ale możesz wrzucić jakąś fajną fotkę jak masz, co się Magdziulka nie męczy ale tylko taką poniżej 1 promila heheh
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jak się wpisze w google - opinie o ślązakach - mozna znaleźc taką Haniczka (07.09.13 00:37): wszyscy ślązacy, jakich z zyciu spotkalam (a bylo ich wielu z racji moich kilku przeprowadzek ) to byli oblesni zboczency, czestokroc tez niestroniacy od narkotykow.. wmawialam sobie,ze mam pecha, i nie wolno generalizowac, az w koncu poznalam chlopaka z Rudy Ślaskiej, naprawde inteligentnego, dobrego czlowieka, zaprzyjaznilismy sie ale po paru miesiacach zabrala go policja..coz, nie byl wiec wyjatkiem:/ tak wiec mimo dobrych checi, na dzien dzisiejszy niestety, ale mam zle zdanie o ślazakach. bueheh czyli nie tylko my mamy przefajdane :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 12:56_________________________________________________jak Basia sie zgodzi to wam pokaze kogos kto mogly by byc takim zboczenem i wcale nie stawial bym i wy pewnie tez oporow to wrzucaj ---- ale możesz wrzucić jakąś fajną fotkę jak masz, co się Magdziulka nie męczy ale tylko taką poniżej 1 promila heheh
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 uwaga juz nadchodzi zaraz bedzie ciociaaaaaaaaaaa BASIAAAAAAAAAAAAA [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 13:05_________________________________________________ [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 13:06_________________________________________________takie najbardziej czytelne
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 no troche tam latalem nie da sie ukryc :polew:
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 :> tak myślałam miło mi Magda od Pascala heheh[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 13:11_________________________________________________ ...i Kłysiu lew parkietu oraz bohater nielegalnych wyścigów...... Misiek w tle
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ale mam banie na tej fotce dawaj swoje Madzia
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ale mam banie na tej fotce dawaj swoje Madzia moje jest w profilu cały czas , wystarczy tylko nacisnąć linka
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ale mam banie na tej fotce dawaj swoje Madzia moje jest w profilu cały czas , wystarczy tylko nacisnąć linka mam tak bezkarnie na Ciebie wejść?
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ale mam banie na tej fotce dawaj swoje Madzia moje jest w profilu cały czas , wystarczy tylko nacisnąć linka mam tak bezkarnie na Ciebie wejść? hmm.....tak dosłownie? nie wiem czy bym poźniej powstała po wejściu heheh
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ale mam banie na tej fotce dawaj swoje Madzia moje jest w profilu cały czas , wystarczy tylko nacisnąć linka mam tak bezkarnie na Ciebie wejść? hmm.....tak dosłownie? nie wiem czy bym poźniej powstała po wejściu heheh raczej nie
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 oo Dawid np. sie nie pytał a wlazł :>
Rekomendowane odpowiedzi