Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 no foty zawsze mozemy machnac w podziemiach o i tak mi sie przypomnialo ze mozna podjechac na kaliski tam mozna wjechac pod mosty sa fajne grafiti moze tam cos sie uda tez [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:37_________________________________________________ a ja widzialem pogode i ma lacniestety ;( a tez by mi sie przydala pogoda bo w sobotke parapetowka No to będzie dobrze oblana chałupa !! zarówno w środku jak i na zewnątrz hehe w srodku to raczej by szczęśliwi nie byli
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a ja widzialem pogode i ma lacniestety ;( a tez by mi sie przydala pogoda bo w sobotke parapetowka No to będzie dobrze oblana chałupa !! zarówno w środku jak i na zewnątrz no i bez zarzygania parapetów też nie może się obejść :polew:
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 no foty zawsze mozemy machnac w podziemiach o i tak mi sie przypomnialo ze mozna podjechac na kaliski tam mozna wjechac pod mosty sa fajne grafiti moze tam cos sie uda tez [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:37_________________________________________________ a ja widzialem pogode i ma lacniestety ;( a tez by mi sie przydala pogoda bo w sobotke parapetowka No to będzie dobrze oblana chałupa !! zarówno w środku jak i na zewnątrz hehe w srodku to raczej by szczęśliwi nie byli ale kiedy dzisiaj,jutro,pojutrze
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 no foty zawsze mozemy machnac w podziemiach o i tak mi sie przypomnialo ze mozna podjechac na kaliski tam mozna wjechac pod mosty sa fajne grafiti moze tam cos sie uda tez [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:37_________________________________________________ a ja widzialem pogode i ma lacniestety ;( a tez by mi sie przydala pogoda bo w sobotke parapetowka No to będzie dobrze oblana chałupa !! zarówno w środku jak i na zewnątrz hehe w srodku to raczej by szczęśliwi nie byli w środku będą zalani / rozumiesz- alkohol/ a na zewnątrz oblani mogą zostać / rozumiesz- deszcz itd/
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 hehehe mysle ze dzisiaj to chyba nie aczkolwiek ja wroce dopiero kolo 21ej jakos myslalem raczej jutro w dzien kolo poludnia czy cos [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:40_________________________________________________ale stron dzisiaj natrzepalismy juz dawno tu takiego przemialu nie bylo
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 piątek .... wszyscy mają robotę głęboko w 'poważaniu'
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 to jak cos na prv. wysle ci moj nr i jak cos eska puszczaj a ja juz lece sie fotografowac
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 o przepraszam ja nie ja lubie moja prace czasem [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:42_________________________________________________ to jak cos na prv. wysle ci moj nr i jak cos eska puszczaj a ja juz lece sie fotografowac spox robisz sobie zdjecia ?? na nasza klase czy fb ??
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 o przepraszam ja nie ja lubie moja prace czasem [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:42_________________________________________________ to jak cos na prv. wysle ci moj nr i jak cos eska puszczaj a ja juz lece sie fotografowac spox robisz sobie zdjecia ?? na nasza klase czy fb ?? do biura matrymonialnego
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Wzajemnie Pani MAgdalllllennnno
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 o przepraszam ja nie ja lubie moja prace czasem [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:42_________________________________________________ to jak cos na prv. wysle ci moj nr i jak cos eska puszczaj a ja juz lece sie fotografowac spox robisz sobie zdjecia ?? na nasza klase czy fb ?? E teraz to na Edarling hehe[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:45_________________________________________________ Wzajemnie Pani MAgdalllllennnno Wzajemnie Pani MAgdalllllennnno Pozdrowienia od PAscala :>
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 huhuhuhu nie jestes trendy wogole :polew: :polew: :polew: Pascal nas lubi heheheheh :naughty:
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 to jak cos na prv. wysle ci moj nr i jak cos eska puszczaj a ja juz lece sie fotografowac a umyłeś Kłyskowóz? [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 15:46_________________________________________________Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
klysek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 sami poeci to str. tez sie tzrepie
Adrenalina Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Stowarzyszenie Umarłych Poetów
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Bartki wroca to sie zdziwia hehehehhe :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi