Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 eee no nie jest latwo trzeba walczyc Macie tam jaka Pania Agatke ?? [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:54_________________________________________________mala aktualizacja widze ze juz macie innego project managera
Kimi Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Tru. :> Agaty nie kojarzę, musiała odejść przed moim przyjściem.
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 no a zmieniajac temat juz sie nie moge doczekac kiedy ten pilot przyjdzie ;P i jeszcze mi zostaje tylko znalezienie stopki od statywu i mozna myslec o sesji
Kimi Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 A masz już pomysła, jak umocować statyw do auta?
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 no a zmieniajac temat juz sie nie moge doczekac kiedy ten pilot przyjdzie ;P i jeszcze mi zostaje tylko znalezienie stopki od statywu i mozna myslec o sesji jak pilot to chyba 'przyleci'... ja mam, mogę Ci pożyczyć
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 nie bedzie pasowal raczej chyba ze tez masz sonke [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 14:06_________________________________________________ A masz już pomysła, jak umocować statyw do auta? w sumie narazie nei ale na probe to moze ktos trzymac jako pasazer i tez da rade [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 14:06_________________________________________________zdjecia pilota na szybkiej migawce sportowe moze cos wyjdzie
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 nie bedzie pasowal raczej chyba ze tez masz sonke od razu zakładasz że się nie uda
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 hehehe uda ?? jakie uda :slina: ?? aaaaaaaaaaa ze sie uda :polew:
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 hehehe uda ?? jakie uda :slina: ?? aaaaaaaaaaa ze sie uda :polew: głodnemu 'chleb' na myśli :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 wiesz co jest dalej ?? ze glodny glodnemu .... :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 witojcie ! wiecie kto może jeździ klubowym autkiem z tablicami WSC po Łodzi? Często widuję . Widzę że szykuje się profesjonalna sesja Faajnie.
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tak czytam to straszne z was kosmadeusze a zwlaszcze siostra ze slaska Rafał ,Tomek jestem to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste chyba do ramki wezme a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za tylko zeby znowu mi bateria nie padla
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 witojcie ! wiecie kto może jeździ klubowym autkiem z tablicami WSC po Łodzi? Często widuję . Widzę że szykuje się profesjonalna sesja Faajnie. nie mam bladego pojecia
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tak czytam to straszne z was kosmadeusze a zwlaszcze siostra ze slaska Rafał ,Tomek jestem to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste chyba do ramki wezme a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za tylko zeby znowu mi bateria nie padla a Ty co brałeś?
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tak czytam to straszne z was kosmadeusze a zwlaszcze siostra ze slaska Rafał ,Tomek jestem to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste chyba do ramki wezme a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za tylko zeby znowu mi bateria nie padla a Ty co brałeś? Gumi Jagódki :>
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tak czytam to straszne z was kosmadeusze a zwlaszcze siostra ze slaska Rafał ,Tomek jestem to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste chyba do ramki wezme a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za tylko zeby znowu mi bateria nie padla a Ty co brałeś? na robocie bylem i malowalem mieszkanie wiec po farbie wiesz ..... ale znowu mialem swoje spodenki na szeleczki ubrudzone w farbie
Kimi Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Olejną malowałeś? :> Bo po emulsji chyba nie ma odlotów...
Rekomendowane odpowiedzi