Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee no nie jest latwo trzeba walczyc ;) Macie tam jaka Pania Agatke ?? :)[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:54_________________________________________________mala aktualizacja widze ze juz macie innego project managera :P

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tru. :>

Agaty nie kojarzę, musiała odejść przed moim przyjściem.

Opublikowano

:) no a zmieniajac temat juz sie nie moge doczekac kiedy ten pilot przyjdzie ;P i jeszcze mi zostaje tylko znalezienie stopki od statywu

i mozna myslec o sesji :P

Opublikowano

A masz już pomysła, jak umocować statyw do auta?

Opublikowano

:) no a zmieniajac temat juz sie nie moge doczekac kiedy ten pilot przyjdzie ;P i jeszcze mi zostaje tylko znalezienie stopki od statywu

i mozna myslec o sesji :P

jak pilot to chyba 'przyleci'... :tongue4: ja mam, mogę Ci pożyczyć :wink4:

Opublikowano

nie bedzie pasowal raczej chyba ze tez masz sonke :)[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 14:06_________________________________________________

A masz już pomysła, jak umocować statyw do auta?

w sumie narazie nei ale na probe to moze ktos trzymac jako pasazer :)

i tez da rade :)[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 14:06_________________________________________________zdjecia pilota na szybkiej migawce sportowe :D moze cos wyjdzie ;)

Opublikowano

nie bedzie pasowal raczej chyba ze tez masz sonke :)

od razu zakładasz że się nie uda :cool1:

Opublikowano

hehehe uda :slina:?? jakie uda :slina: :slina: :slina: ?? aaaaaaaaaaa ze sie uda :P:polew: :polew:

Opublikowano

hehehe uda :slina:?? jakie uda :slina: :slina: :slina: ?? aaaaaaaaaaa ze sie uda :P:polew: :polew:

głodnemu 'chleb' na myśli :gwizdanie:

Opublikowano

wiesz co jest dalej ?? ze glodny glodnemu .... :gwizdanie:

Opublikowano

zawsze wypomni :P

Opublikowano
:hi: witojcie ! wiecie kto może jeździ klubowym autkiem z tablicami WSC po Łodzi? Często widuję . Widzę że szykuje się profesjonalna sesja :) Faajnie.
Opublikowano
:siema: tak czytam to straszne z was kosmadeusze :decayed: a zwlaszcze siostra ze slaska :polew::hi: Rafał ,Tomek jestem :paker::decayed: to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste :decayed: chyba do ramki wezme :naughty: a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za :dance: tylko zeby znowu mi bateria nie padla :tongue4:
Opublikowano

Cześć, Tomku, miło poznać :hi:

Opublikowano

:hi: witojcie ! wiecie kto może jeździ klubowym autkiem z tablicami WSC po Łodzi? Często widuję . Widzę że szykuje się profesjonalna sesja :) Faajnie.

nie mam bladego pojecia :disgust:
Opublikowano

:siema: tak czytam to straszne z was kosmadeusze :decayed: a zwlaszcze siostra ze slaska :polew::hi: Rafał ,Tomek jestem :paker::decayed: to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste :decayed: chyba do ramki wezme :naughty: a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za :dance: tylko zeby znowu mi bateria nie padla :tongue4:

a Ty co brałeś? :naughty:

Opublikowano

Gumi Jagódki :>

Opublikowano

na robocie bylem i malowalem mieszkanie :polew: wiec po farbie wiesz ..... ale znowu mialem swoje spodenki na szeleczki ubrudzone w farbie :naughty:
Opublikowano

Olejną malowałeś? :>

Bo po emulsji chyba nie ma odlotów... :polew: