klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Cześć, Tomku, miło poznać olejna tez byla na sam koniec
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Olejną malowałeś? :> Bo po emulsji chyba nie ma odlotów... po rozpuszczalniku mogą być, czyścił pędzle i się nawąchał
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Olejną malowałeś? :> Bo po emulsji chyba nie ma odlotów... po rozpuszczalniku mogą być, czyścił pędzle i się nawąchał koledzy kolezanki co myslicie na spota wojewodzkiego ????
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tak czytam to straszne z was kosmadeusze a zwlaszcze siostra ze slaska Rafał ,Tomek jestem to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste chyba do ramki wezme a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za tylko zeby znowu mi bateria nie padla a Ty co brałeś? na robocie bylem i malowalem mieszkanie wiec po farbie wiesz ..... ale znowu mialem swoje spodenki na szeleczki ubrudzone w farbie kłysiu, właśnie przeglądam neta w poszukiwaniu pana na wieczór panieński
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 zakladamy taki watek moze cos wypali ??? [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 16:19_________________________________________________ tak czytam to straszne z was kosmadeusze a zwlaszcze siostra ze slaska Rafał ,Tomek jestem to zdsjecie co jestem z Bartemm i Miskiem jest zarabiste chyba do ramki wezme a co do nastepnej party fotograficznego jestm jak najbardziej za tylko zeby znowu mi bateria nie padla a Ty co brałeś? na robocie bylem i malowalem mieszkanie wiec po farbie wiesz ..... ale znowu mialem swoje spodenki na szeleczki ubrudzone w farbie kłysiu, właśnie przeglądam neta w poszukiwaniu pana na wieczór panieński i co znalzlas czy wolisz mnie
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Pana ? tylko jednego?! To chyba do wyskoku z tortu?
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja tez sie nadaje przecież pisałeś mi na pw że owszem masz boskie ciało ale nie potrafisz tańczyć [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 16:24_________________________________________________ Pana ? tylko jednego?! To chyba do wyskoku z tortu? jak dla mnie to może wyskoczyć nawet z bigosu :polew:
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja tez sie nadaje przecież pisałeś mi na pw że owszem masz boskie ciało ale nie potrafisz tańczyć [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 16:24_________________________________________________ Pana ? tylko jednego?! To chyba do wyskoku z tortu? jak dla mnie to może wyskoczyć nawet z bigosu :polew: Wieczór kawalerski pt. Tańczący w bigosie ..............
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 ja tez sie nadaje przecież pisałeś mi na pw że owszem masz boskie ciało ale nie potrafisz tańczyć oj nie wypraszam sobie mowilem ze swietnie tancze juz po pierwszej flaszce .... ====>
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 http://www.eroticdance.pl/ :slina:
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja tez sie nadaje przecież pisałeś mi na pw że owszem masz boskie ciało ale nie potrafisz tańczyć Seba chcesz moge cie nauczyc tanczyc ,Basia no ogolniaku widziala jak smigam
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 http://www.eroticdance.pl/ :slina: wez sie opanuj .... :bicz3: ja jestem lepszy ....
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja tez sie nadaje przecież pisałeś mi na pw że owszem masz boskie ciało ale nie potrafisz tańczyć Seba chcesz moge cie nauczyc tanczyc ,Basia no ogolniaku widziala jak smigam nawet mam to nagrane
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 http://www.eroticdance.pl/ :slina: Znaleziony ! :>
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 http://www.eroticdance.pl/ :slina: Znaleziony ! :> mogłabym go adoptować
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja tez sie nadaje przecież pisałeś mi na pw że owszem masz boskie ciało ale nie potrafisz tańczyć Seba chcesz moge cie nauczyc tanczyc ,Basia no ogolniaku widziala jak smigam nawet mam to nagrane a mialas wstawic ten filmik i co jest
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a tak z innej beczki, do mojej B 6 można wsadzić tego fajnego FIS-a ?
klysek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a tak z innej beczki, do mojej B 6 można wsadzić tego fajnego FIS-a ? przeciez w B6 juz jest fis
Rekomendowane odpowiedzi