Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień dobry. znowu wróciłem z pozdróży.

niunia się spisała jak zwykle... a przy okazji znalazłem RAJ! :evil: - miasteczko nazywa się Ingolstadt.

nie wiem czy ktoś miał okazję odwiedzić tą jakże zacną miejscowość. mam wrażenie że tam innych aut nie ma tylko jedyne słusze. chyba dopłaty mają... :kox: a na dodatek co 3 to eSka. po prostu kopara w dół. no i oczywiście jak patrzyłem po rocznikach to 2007 to raczej starocie ^^ ehhh... istnieją jeszcze piękne miejsca na świecie... :slina:

pozazdrościć :naughty: pozazdrościć

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kimi poruszył dziś zaje fajny temat mianowicie biała A4 :evil: :evil: :evil: mój następny model to również biały ale avant :evil: :evil: co do modelu to się jeszcze zobaczy :naughty: :naughty: ale będzie :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 17:35_________________________________________________

:naughty:

Będą dwa "Białe Diabły" w Łodzi?

:>

Opublikowano

ja bede mial Biturbo 2,7 :decayed: poczekajcie do wiosny :decayed:

Opublikowano

na pewno nie w tym samym czasie ale staną :wink4: - a propos jeden już jeździ tj. jeździł kolega J3rzyk ale miał małą awarię więc ostatnio się nie pokazuje.[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 19:18_________________________________________________ten Tygrysowy z Jarosławca powalił mnie na kolanka :slina::evil::slina::evil:

Opublikowano

jak sie ma biturbo to policja zaczyna punktacje od 10

Opublikowano

na pewno nie w tym samym czasie ale staną :wink4: - a propos jeden już jeździ tj. jeździł kolega J3rzyk ale miał małą awarię więc ostatnio się nie pokazuje.

nie wiem czy predko sie pojawi bo jezdzi ciagle na jakies szkolenia bo z nim gadalem :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 19:20_________________________________________________

jak sie ma biturbo to policja zaczyna punktacje od 10

trudno jestem gotow :decayed:
Opublikowano

Aaale żeś pojechał teraz :naughty:

BTW, RS4 to też moje marzenie...

A marzenie marzeń to S5 albo RS5, ale to chyba dopiero na emeryturze ;(

Opublikowano

mowie ci o rzeczach osiagalnych w przeciagu 12 miesiecy :kox: zobaczycie bedzie to biturbo 2,7 L bo najralem sie na to jak pedofil w sklepie z zabawkami dla dzieci :decayed:
Opublikowano

mowie ci o rzeczach osiagalnych w przeciagu 12 miesiecy :kox: zobaczycie bedzie to biturbo 2,7 L bo najralem sie na to jak pedofil w sklepie z zabawkami dla dzieci :decayed:

:polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Tomciu najważniejsze są marzenia i siła w dążeniu do nich - Gratki za postawę. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Tomciu najważniejsze są marzenia i siła w dążeniu do nich - Gratki za postawę. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

:dance:
Opublikowano

Idę wykapać moją Księżniczkę, bo Szanowna Małżonka poszła dzisiaj z koleżankami z pracy się udydłać na jakieś urodziny :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

uuaaa bedzie lane :) byle nie zasnela za szybko jak wroci ;):evil:

Opublikowano

Idę wykapać moją Księżniczkę, bo Szanowna Małżonka poszła dzisiaj z koleżankami z pracy się udydłać na jakieś urodziny :tongue4:

tak w środku tygodnia? ...ludzie to się bawią :naughty:

Opublikowano

bo sasiedzi nie beda mogli zapalic :kox:

Opublikowano

no Kimi, przekaż żonie że koledzy z forum powiedzieli że nie może się ścioprać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ścioprać ?? czlowieeeeeeeeku moze jeszcze chyżo i muszkiet ??

Opublikowano

to po śląsku :kox:

Opublikowano

ścioprać ?? czlowieeeeeeeeku moze jeszcze chyżo i muszkiet ??

to jest dialekt ktorego uzywa sie poza Katowicami czyt. wsie,PGR itp. :polew: :polew:
Opublikowano

tak w środku tygodnia? ...ludzie to się bawią :naughty:

Kochana, moja Żona w weekendy albo ma szkołę, albo pracuje, więc tak naprawdę to pada na twarz, jak wraca do domu :>

Niech się zresztą bawi, bo jak już będę miał to Audi, to JA wtedy będę się bawił :tongue4: