Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema::pali: nie spia tylko pracuja troche
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to powalcz z moim :cool1:

gNx3A.jpg

hmmm ok zaraz cos splodze ;)[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________

Opublikowano
:naughty: w jednej lampie mu sie zarowk spalila i troche opone ma zdarta bo jest ugyzona :polew: ale tak to :notworthy: szacun moj mistrzu :gwizdanie:
Opublikowano

gNx3A.jpg

hmmm ok zaraz cos splodze ;)[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________

lstBr.jpg to tak na szybko :P

:shocked:

Opublikowano

:naughty: w jednej lampie mu sie zarowk spalila i troche opone ma zdarta bo jest ugyzona :polew: ale tak to :notworthy: szacun moj mistrzu :gwizdanie:

szczury oponę pogryzły :polew:

Opublikowano

gNx3A.jpg

lstBr.jpg to tak na szybko :P

Dobre :good: i gotowe do ogłoszenia o sprzedaży heheh

Opublikowano

:hi: bry

:siema:

Opublikowano

gRTri.jpg

[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 10:39_________________________________________________:)

Opublikowano

gRTri.jpg

[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 10:39_________________________________________________:)

jeah bejbe, gud dżob ! :good:

Opublikowano
:slina: Faajne fotki Adrenalinko :) musze moje przesłać jak załaduje z aparatu, tylko komu ? :mysli:
Opublikowano

no teraz luxor :>

Opublikowano

:slina: Faajne fotki Adrenalinko :) musze moje przesłać jak załaduje z aparatu, tylko komu ? :mysli:

poprosze :)

Opublikowano

poprosze :)

ok

chciałam te pikne foto adrenaliny walnać w profilu ale nie włazi. Za duże czy co?

Opublikowano

no chyba jest za duze

wstawic Ci miniaturke ??

tylko powiedz ktorego zdjecia ;)

Opublikowano

jak wkleisz to ladnie zobaczymy czy dziala :)[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 11:35_________________________________________________no i co Wy wszyscy ze niby pracujecie tak ?? :) jasne .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 11:40_________________________________________________i znowu wyjde na wariata :/ gadam sam ze soba[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 11:40_________________________________________________a wogole to Kimiego wcielo moze znalazl a4 i polecial kupowac :D:evil:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 11:40_________________________________________________ehhhh no to jestem wariatem :kox: :kox: :kox: :kox: :wallbash:

Opublikowano

heheh no to wstawiaj zobaczymy czy dziala :P[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 12:04_________________________________________________aaaato tutaj chcialas myslalem ze w podpis tak jak ma Kimi :)

Opublikowano

no działa :) nie widać? ja widzę :mysli: